KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Muratspor'a sponsor oldu

Geçtiğimiz yıl büyük başarılara imza atan ancak statü gereği Bingöl 1. Amatör Lige düşen Muratspor'a sponsor desteği geldi. Eski adı Murat 2020 Gençspor olan kulüp, 2024-2025 sezonundan itibaren Ayral Grup Genç Muratspor adıyla mücadele edecek.

Muratspor`a sponsor oldu
30 EKİM 2024 ÇARŞAMBA 15:48
4
2111
0
AA aa

Bu sezon Bingöl 1. Amatör Liginde mücadele edecek olan Muratspor'da belirsizlik sona erdi ve transfer çalışmaları başladı. Geçtiğimiz yıl elde ettiği başarılar ile Bingöl'ün yanı sıra tüm Türkiye'de ses getiren Muratspor, TFF'nin belirlediği statü gereği küme düşmüştü. Bu sezon çok daha güçlü bir şekilde Bölgesel Amatör Lige dönüş yapmayı planlayan Muratspor yönetimi yaptığı sponsorluk görüşmelerinde mutlu sona ulaştı ve Emrullah Ayral'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Ayral Grup ile 500 bin lira karşılığında hem isim hem de göğüs sponsorluğuna imza attı. Eski adı Murat 2020 Gençspor olan kulüp, 2024-2025 sezonundan itibaren Ayral Grup Genç Muratspor adıyla mücadele edecek. 

Genç futbol tarihinde ilk defa hem isim hem de göğüs sponsorluğunun yapıldığını ve iş insanı Emrullah Ayral'ın göstermiş olduğu duyarlılığın tüm Gençli iş insanlarına örnek olmasını dilediklerini ifade eden Ayral Grup Muratspor Başkanı Orhan Baysal,

''Geçtiğimiz sezon yükseldiğimiz BAL liginde hem oynadığımız futbol hem taraftar desteğimiz hem de elde ettiğimiz büyük başarı tüm spor kamuoyunda takdir topladı. Ancak TFF'nin uyguladığı statü nedeni ile bir alt lige düştük. İnşallah bizlere maddi manevi destek veren Gençli iş adamımız Emrullah Ayral'ın verdiği destekle yeniden BAL'a yükselmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Çocukluğundan bu yana sıkı bir Muratspor sevdalısı olduğunu ve Muratspor gibi köklü bir kulübe maddi destek vermenin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade eden Emrullah Ayral,

''Geçtiğimiz yıl maddi imkansızlıklara rağmen büyük başarı elde eden kulübümüzün sahipsiz kalmasına gönlüm el vermedi ve bu yükün altına elimi atmanın gerekliliğine inandım. Bugün itibari ile kulübümüze hem isim sponsoru hem de göğüs sponsoru olmanın büyük bahtiyarlığını yaşıyorum. İnşallah verdiğimiz destek sayesinde Muratspor'umuz hedeflediği başarıları tekrar elde edecek ve şampiyon olacaktır. BAL'a çıkması durumunda ise Muratspor'umuzla yeniden sponsorluk anlaşması yapıp çok daha büyük bir bütçe ile takımımıza gerekli desteği sunacağız'' diye konuştu.

Haber: İHA

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın