KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Muro ile polat alemdar karşı karşıya!

Muro: "Mümkünse görüşmeyelim"

Muro ile polat alemdar karşı karşıya!
10 MAYIS 2008 CUMARTESİ 10:19
0
2402
0
AA aa
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, dizinin renkli ismi Muro'nun (Mustafa Üstündağ) hayranı olduğunu söyledi. Gelecek bölümlerde Muro'nun başına ne geleceğini bilmediğini söyleyen Şaşmaz, "Ama onu çok seviyorum." dedi.

Koç Üniversitesi öğrencileri de en beğenilen dizi olarak Kurtlar Vadisi'ni seçti. Önceki akşam üniversitede yapılan ödül töreninde Vadi'nin oyuncuları, öğrencilerin Muro'nun akıbeti, İskender Büyük ve Tataroğulları ile ilgili sorularına tek tek cevap verdi.

Reytinglerde zirveden inmeyen 'Kurtlar Vadisi Pusu'ya bir ödül de Koç Üniversitesi'nden geldi. Geçtiğimiz yıl İstanbul Üniversitesi'nin ödüllendirdiği dizi, Koç Üniversitesi Televizyonu tarafından öğrenciler arasında yapılan ankette 'Yılın En Beğenilen Aksiyon' dizisi seçildi. Ödülünü almak için perşembe akşamı üniversitenin Rumelifeneri Kampüsü'ne gelen Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Zafer Alagöz (Yıldız), Mustafa Üstündağ (Muro), Ragıp Savaş (Fuat Tamer Tataroğlu) ve Sema Öztürk (Jülide Toros), ödül töreni öncesi öğrencilerle sohbet etti. Soru cevap şeklinde geçen konuşmalara, dizinin sevilen karakteri Muro ve esprileri damgasını vurdu. Bir öğrencinin 'Muro itirafçı mı oldu, sonu ne olacak?' sorusuna Polat Alemdar; "Bizler yazılanları oynuyoruz. Ne olur bilmiyorum. Ama onu çok seviyorum." deyince salondan alkış koptu... Yani Polat da bir Muro hayranı olduğunu itiraf etti. Sohbet hem öğrenciler hem de oyuncular için biraz tutuk başladı. Bir anda Vadi'nin oyuncularını karşılarında gören öğrenciler soru sormayınca, dizi ekibi kısa süreli bir tedirginlik yaşadı... Hatta Şaşmaz, 'Evet arkadaşlar, buraya konuşmaya geldik.' diye espri dahi yaptı. Ancak bir iki soruda açılan gençlerin birbiri ardına gelen soruları zaman zaman ekibi zor durumda bıraktı. Muro'nun akıbeti, İskender Büyük ve Tataroğulları ile ilgili sorulara oyuncular tek tek cevap verdi.


Bizi bir araya getirdiğiniz için teşekkür ederiz

Haftanın 5-6 günü çekimleri olan oyuncuların birbirlerini göremediğinden yakınan Necati Şaşmaz, “Bu tür etkinlikler de olmasa inanın görüştüğümüz yok. Herkesin çekim takvimi ayrı. Mesela ben Muro'yu uzun zamandır görmüyorum. Bizi bir araya getirdiğiniz için teşekkür ederim.” dedi. Bu konuşmaya Mustafa Üstündağ'ın salonu kahkahaya boğan cevabı gecikmedi: “Mümkünse görüşmeyelim. Zaten sete ve rolüme alıştım. Benim açımdan her şey iyi gidiyor. Rol sevildi. Kendimden de bir şeyler katıyorum. Bugüne kadar olumsuz bir tepki ile karşılaşmadım. Umarım bundan sonra da karşılaşmam. İleride neler olacağını, ölüp ölmeyeceğimi ise ancak senaristler bilir.” Laf senaristlerden açılmışken hem oyuncu hem de yapımcı kimliğiyle salonda bulunan Şaşmaz, senaristlere teşekkürü ihmal etmedi: “Bu dizinin başrol oyuncusu her ne kadar ben gibi görünsem de aslında başarının altında kalemin gücü var. Bence başrol senaristlerin.” Dizinin satır aralarının iyi okunması gerektiğine dikkat çeken Şaşmaz, “Halk diziyi doğru okuyor. Aksi olsaydı bugün bu başarı olmazdı.” dedi. Her ne kadar öğrenciler bu konuşmayı alkışla destekleseler de hemen yanı başında oturan Sema Öztürk'ün konuşması çok anlamlıydı: “Jülide, Sema'dan daha fazla tanınıyor. Bu da senaryonun gücünü gösterir.”

‘Kurtlar Vadisi Pusu'da Yıldız'ı oynayan Zafer Alagöz ise konuşmasında daha çok televizyon izleyicisinin vefasızlığına dikkat çekti: “Bir oyuncu için farklı rollerde görev almak tabii ki çok önemli. Ancak aynı dönemde farklı işlerde rol almak tehlikeli olabilir. Televizyon dünyası reyting üzerine kurulu bir piyasa. Onun içindir ki izleyicinin vefa duygusu yoktur. Yani çok çabuk unutulursunuz. Geçmişte bu tür örnekler çok.”

Özellikle ‘Şekerim' kelimesiyle dillerden düşmeyen Ragıp Savaş, nam-ı diğer Fuat Tamer Tataroğlu ise, “Aslında bu ‘şekerim' bana çok uzak bir kelime. Dizi için de bıçak sırtı aslında. Çok tehlikeli. Ama doğru zamanda doğru yerde kullandığımız için izleyiciye şirin geldi.” dedi.

Zaman
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.09.2025
18:14
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar
Bingöl'ün Genç İlçesi Makber rampası mevkiinde kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki kayalığa çarptı. 3 kişinin yaralandığı kazada araç hurdaya döndü!
07.09.2025
17:59
12Bingölspor dört atıp lider oldu
12Bingölspor dört atıp lider oldu
Ligin ilk haftasında Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor'u ağırlayan yeşil beyazlı 12Bingölspor, sergilediği yüksek performansla rakip fileleri 4 kez havalandırarak 3 puanı kaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.
07.09.2025
16:24
Bingöl Belediyesi`nden 191 Tonluk Geri Dönüşüm
Bingöl Belediyesi'nden 191 Tonluk Geri Dönüşüm
Bingöl Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında giysi kumbaraları aracılığıyla 2 yıl içerisinde 191 ton tekstil atığı topladı. Ayrıştırma işlemleriyle iyi durumda olduğu belirlenen yüzde 5'lik kısım ihtiyaç sahiplerine, kalan kısım ise geri dönüşümle ülke ekonomisine kazandırıldı.
07.09.2025
16:03
Uçaklarda her yolcuya içme suyu ücretsiz verilecek
Uçaklarda her yolcuya içme suyu ücretsiz verilecek
Ulaştırma ve Altayapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, artık uçak yolcuları için ücretsiz içme suyu dağıtılacağını duyurdu. Yolcular, uçuş süresince en az 200 ml içme suyundan ücretsiz olarak faydalanabilecek.
07.09.2025
15:52
Bingöl`den Korkulutaş`a mansiyon ödülü
Bingöl'den Korkulutaş'a mansiyon ödülü
Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nce düzenlenen 'Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda Anadolu Ajansı Bingöl temsilcisi ve Bingöl Basın Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Korkulutaş, mansiyon ödülüne layık görüldü.
07.09.2025
15:27
Bingöl`de hapis cezası bulunan iki zanlı yakalandı
Bingöl'de hapis cezası bulunan iki zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki zanlı polis ekiplerince yakalandı. Biri 5 yıl, diğeri 8 yıl ceza alan zanlılar, tutuklanarak cezaevine teslim edildiler. Ayrıca şüpheli bir şahıs üzerindeki aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın