KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Mustafa yıldızdoğan coşturdu

Konserde konuşan MHP Bingöl 1. Sıra Milletvekili Adayı Namet Sevinç; “Bingöl halkını, 22 Temmuz'da sandığa, 23 Temmuz'da da Ankara'ya yürümeye davet ediyorum” dedi.

Mustafa yıldızdoğan coşturdu
27 HAZİRAN 2007 ÇARŞAMBA 10:11
0
4203
0
AA aa
Bingöl Ülkü Ocakları ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il teşkilatı, 22 Temmuz seçimleri öncesinde Bingöllüleri, ses sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan ile buluşturdu. Konsere katılanlar, seslendirilen türküler eşliğinde coşkulu saatler yaşadı.
Şehir Stadyumunda saat 20.00'de başlayan konser öncesi birer konuşma yapan MHP Bingöl Milletvekili Adayı Namet Sevinç ve parti il başkanı Ali Köseoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) hükümetini eleştirerek, Anayasayı değiştirecek bir çoğunlukta iktidara gelmelerine rağmen hiçbir icraatta bulunamadıklarını ifade ettiler.
AK Parti'nin tekrar iktidara gelmesi halinde iç savaş çıkacağını iddia eden Sevinç ve Köseoğlu, bunu önlemek için de ülkücü gençlere görev düştüğünü, 23 Temmuz sabahı,  PKK terörüne, ABD'ye ve AK Parti zihniyeti taşıyanlara ağır bir tokat atacaklarını belirttiler.
AK Parti'nin geçen 4.5 yılda yapmadıklarını seçim öncesi vaat olarak halka sunduğunu vurgulayan MHP Bingöl 1. Sıra Milletvekili Adayı Namet Sevinç AK Parti'ye seslenerek: “Bingöl Havaalanına 4.5 yılda bir çivi bile çakılmadı. Şimdi Havaalanı yapacağınızı söylüyorsunuz. Kuzey ilçelerinin yollarını yapacağınızı söylüyorsunuz. 5 yıldır neredeydiniz” diyerek AK Partiyi eleştirdi.
Seçim için destek isteyen Sevinç; “Bingöl halkını, 22 Temmuz'da sandığa, 23 Temmuz'da da Ankara'ya yürümeye davet ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ses sanatçıları Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan birer konser verdi. Büyük bir coşkuyla sahneye çıkan Yıldızdoğan, söylediği şarkılarla seyircileri coşturdu. Sık sık “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Devletin başına Devlet gelecek” sloganlarının atıldığı konser gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Gecenin sonunda Bingöl Şehit Aileleri Malulleri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Ziya Sözen tarafından, MHP İl başkanı Köseoğlu'na, MHP Milletvekili Adayı Sevinç'e, sanatçılar Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan'a Türk Bayrağı hediye edildi.
Sözen, tüm davetlileri, 30 Haziran'da Şehitler Anıt Mezarı'nın açılış törenine davet etti.

Bingolonline - Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2025
19:09
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 2`si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
07.05.2025
19:00
‘Farklı Perspektiflerde Bingöl`ün Deprem Gerçeği` konferansı
'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konferansı
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
07.05.2025
18:37
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Bingöl'ün kronik sorunu kaldırım işgalleri, havaların ısındığı bugünlerde yeniden hortladı! Kahvehane kürsüleri, dolaplar ve malzemelerden kaldırımda yürüyemez hale gelen halk, kalıcı çözüm için çağrıda bulunuyor!
07.05.2025
18:34
Bingöl`de kaç kişi hak sahibi oldu?
Bingöl'de kaç kişi hak sahibi oldu?
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
07.05.2025
18:33
Bingöl`de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:32
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis`e sunuldu
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis'e sunuldu
Serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirlere yönelik hususi damgalı pasaport verilmesine ilişkin kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın