KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mart 2026 Pazartesi
°C

Mustazaf-der ramazan yardımlarına başladı

Bingöl'de faaliyet yürüten Mustazaf-Der, her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin umutlu bekleyişlerini sevince dönüştürmek için gıda yardımlarına başladı.

Mustazaf-der ramazan yardımlarına başladı
10 AĞUSTOS 2010 SALI 08:49
0
1801
0
AA aa
Dernek adına açıklamada bulunan araştırmacı yazar Mehmet Şenlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da zengin ile yoksul arasında köprü vazifesini görmek üzere Ramazan'ın başından itibaren düzenli bir şekilde tespit edilen ve formları doldurulmuş bulunan tüm muhtaç ailelere kumanyalar şeklinde gıda yardımını ulaştırmaya başlayacaklarını ifade ederek, “Şu an itibariyle 200 aileye yetecek kadar kumanyalarımız mevcuttur. İnşallah Ramazan-ı Şerif ayının ilk günlerinden itibaren bunlar fakir ailelerin iftar sofrasına yansıyarak yüzlerini güldürecektir” dedi.
Ramazan ayının sonuna kadar 500 aileye kumanya dağıtmayı hedeflediklerini belirten Şenlik, “Bunu fedakâr ve hayırsever Müslümanların desteğiyle ancak gerçekleştirebiliriz. İşte bu itibarla diyoruz ki, bu güzel hayır kampanyasına katılıp bir yoksulu doyurup sevindirmesini isteyen hayırsever kardeşlerimizin yardımlarını en güzel ve layıkıyla yerine getiren derneğimiz bu işe amadedir. Bu işte Allah rızasından başka hiçbir gayesi bulunmayan derneğimiz bu faaliyetleri şeffaf bir şekilde yürüterek yardımların dağıtımını gerçekleştirmektedir.” Şeklinde konuştu. Yoksul ve ihtiyaç sahibi ailelere yapacakları yardımlar için hayırsever vatandaşlardan da destek olmalarını istediklerini belirten Şenlik,  “Hayırsever kardeşlerimiz ister ayni (gıda olarak) ister nakdi (kumanya bedeli) olarak direk derneğimizin yardım komisyonuna veya aşağıda belirteceğimiz banka hesap numaralarına yatırabilirler. Müemmen olarak ön gördüğümüz kumanya bedelleri büyük küçük olmak üzere iki kategoride tasarlanmıştır. Büyük kumanya bedeli 75 TL küçük kumanya bedeli ise 50 TL olarak takdir edilmiştir. Bu güzel hayırdan nasiplenmek isteyenler küçük kumanya yada büyük kumanyalardan hangisini isterse onu tercih ederek ihtiyaç sahiplerine derneğimiz aracılığı ile ulaştırabilir.” şeklinde konuştu.
 

Banka hesap numaraları
T.C. ZİARAT BANKASI: 44492960-5001
VAKIFLAR BANKASI: 007285176344      
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.03.2026
03:11
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
12 Bingölspor galibiyete hasret! Başkan Özturan özür diledi!
Diyarbekirspor deplasmanında 3-1 mağlup olan 12 Bingölspor, ligde son 5 haftada galibiyet alamadı. Liderliğini sürdüren sarı-yeşilli ekipte Kulüp Başkanı Engin Özturan, mağlubiyetin ardından özür dileyerek sorumluluğu üstlendi ve şampiyonluk hedefinin değişmediğini vurguladı.
16.03.2026
03:10
'KİĞI–SANCAK–BİNGÖL YOLU ARTIK ERTELENEMEZ'
'Biz lüks veya ayrıcalık istemiyoruz; sadece eşit hizmet istiyoruz' diyen Cici; 'Bu yol, bölge halkının hayat hakkıdır. Yolun yapılmasıyla ilçemizin ekonomisi gelişecek, ticaret canlanacak, sağlık ve eğitim hizmetlerine erişim kolaylaşacaktır. Kiğı–Sancak–Bingöl yolu artık ertelenemez. Yetkililer bir an önce bu projeyi hayata geçirmelidir!'
16.03.2026
03:08
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
BİGED, İftar Sofrasında Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Birlik ve Gelişim Derneği tarafından düzenlenen iftar programında gençler ve davetliler aynı sofrada buluştu. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen program, birlik ve dayanışma mesajlarıyla dikkat çekti.
16.03.2026
03:06
Karlıova`da kar yeniden bastırdı
Karlıova'da kar yeniden bastırdı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde aylardır aralıklarla devam eden kar yağışı yeniden etkisini gösterdi. İlçede esnaf kar temizlemek için kürekle çalışırken, bazı araçlar yolda ilerlemekte zorlandı.
16.03.2026
03:04
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye Sürecini Kararlılıkla Yürütüyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, çeşitli programlar kapsamında geldiği Bingöl'de vatandaşlarla iftar programında buluştu. Yılmaz, Türkiye'nin hem bölgesel barış için çaba gösterdiğini hem de iç cepheyi güçlendirmeye yönelik adımlar attığını söyledi.
16.03.2026
03:00
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Okul açılışı yapılıp çocuk evleri temeli atıldı
Bingöllü İş İnsanı Serdar Turhan tarafından babası adına yapılan okulun açılışı ile kendi adına inşa ettireceği Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi'nin temeli törenle atıldı. Buradaki konuşmasında eğitimin toplumların varlığını sürdürebilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, nitelikli insan gücünün güçlü bir ülkenin temel unsuru olduğunu söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın