KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

'Müşteri değil taraftarız'

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'la, 'Genç Fenerbahçeliler' arasındaki kavga devam ediyor!

`Müşteri değil taraftarız`
21 EYLÜL 2008 PAZAR 14:33
0
962
0
AA aa
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Genç Fenerbahçeliler arasındaki gerginlik dünkü maçta da sürerken kendilerine ayrılan tribünü boş bıraktılar.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Shaktar Donetsk ile oynanan hazırlık maçında Maraton üst tribününde karşılaşmayı izleyen ancak daha sonra Yıldırım'ın, "Migros'a geri dönün" çağrısı üzerine kombinelerini geri vererek eski yerlerine dönen bu grup dün başkana yönelik protestolarının dozunu artırdılar.

Masrafları karşılamadı

Migros tribününde son yılların en az seyircisi vardı. 7 bin 500 kapasiteli kale arkası tribününde yaklaşık 200 taraftar maçı izlerken, satılan biletlerin görevlilerin masrafını bile karşılamadığı ileri sürüldü. 52 bin seyirci kapasiteli Şükrü Saracoğlu Stadı'nda dünkü maçı yaklaşık 25 bin kişi izledi. Maç sonunda başkan Aziz Yıldırım'ı hedef alan sloganlar atıldı.

Migros tarafından "Padişahım çok yaşa" sesleri yükselirken, Fenerium üst tribün ise direkt olarak başkanı hedef aldı. 90 dakikanın bitiminde şeref tribününden inerek sahanın içinden maraton tarafına yürüyen Yıldırım'ı gören çok sayıda futbolsever, "Bu devirde kimse sultan değil, padişah değil, hükümdar değil" şarkısını seslendirdiler.

Bu sezon başından itibaren, bütün tribünlerin ön kısımlarına asılan "Tek kimlik Fenerbahçe" pankartları ise kaldırıldı.

Müşteri değil taraftarız

Fenerbahçe Kulübü, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 2008-09 sezonu kombine kart satışının sona erdiğini, 30 bin 425 adet kombine kart satışıyla rekor kırıldığını açıkladı.

Sarı lacivertli taraftarların protestosu maçtan sonra da sürdü. Karşılaşma sonrası maraton üst tribünde bir grup taraftar tribünlerden ayrılmayıp uzun süre tezahürat yaptı. Stat ışıklarının söndürülmesinden sonra taraftarlar, "Müşteri değiliz, taraftarız biz" şeklinde tempo tuttu.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
09.09.2025
14:21
Bingöl`de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
09.09.2025
14:15
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
İşyerleri, parklar ve daha birçok yerde vatandaşlarla birebir temas kurup dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı uyarılarda bulunan Bingöl polisi, broşür dağıtıp detayları örnekleriyle anlatıyor.
09.09.2025
14:04
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Büyükşehirlerde ilçe nüfusu 30 bini geçmeyenler hariç olmak üzere faaliyette bulunan bazı vergi mükellefleri basit usulden gerçek usule geçiş yapacak. Gerçek Usule Tabi olan mükellefler KDV, gelir vergisi, stopaj vergisi, gelir geçici vergisi öderken, Basit Usule Tabi olan mükellefler yalnızca basit usulde ticari kazançlarının vergisini ödüyor.
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın