KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Muş'u ziyaret ettiler

Bingöl Valisi Ali Mantı ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Muş Belediyesi'ni ziyaret etti.

Muş`u ziyaret ettiler
01 ŞUBAT 2018 PERŞEMBE 22:52
3
2754
7
AA aa

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, başkan yardımcıları ve birim amirleri tarafından karşılanan Vali Mantı ve Başkan Barakazi, daha sonra makama geçtiler. Muş Vali yardımcıları Alper Çiftçi ve Abdulkadir Okay'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Asya, misafirleri ile yakından ilgilendi. Başkan Asya, birçok konuda fikir alışverişinde bulunduğu Vali Mantı ve Başkan Barakazi'ye ziyaret anısına fincan takımı hediye etti.

Başkan Asya, Vali Mantı ve Başkan Barakazi'yi uğurlama sırasında, tarihi hizmet binası girişindeki Lale Vadisi Parkının maketi üzerinden hayata geçirilen proje hakkında kendilerini bilgilendirdi. Atıl durumda olan 90 bin metrekare alan üzerine Muş'un en büyük sosyal aktivite merkezi kurduklarını kaydeden Başkan Asya, ailelerin güzel vakit geçirebilmesi için her türlü detayı göz önünde bulundurduklarını belirtti.

2 yıllık çalışmanın sonuncunda projenin tamamlandığını anımsatan Başkan Asya, Muş'un yeşil alan kapasitesini arttırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Vali Mantı ve Başkan Barakazi'nin dikkatini çeken engelli asansörü ile ilgili bilgi veren Başkan Asya, “Daha önce hükümet konağı ve birçok kurum tarafından kullanılan tarihi binanın tahsisini yaparak aslına uygun bir şekilde restore ettik. Tarihi dokuyu korumak adına mevcut düzen üzerinden çalışmamızı yaptık. Ancak engellilerimize sorunsuz hizmet sunmak için bir çalışma yaptık. Tekerlekli sandalyeye bağımlı olan engelli vatandaşların yanı sıra yürümede güçlük çeken vatandaşların merdivenleri daha kolay çıkması için tasarlanan ray sistemli engelli asansörüyle vatandaşların her türlü belediye hizmetlerinden yararlanmasını kolaylaştırdık. Bugün engelli kardeşlerimizin bu sistemi kullanarak hizmet alabilmelerini görmek bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek, devlet ve toplum olarak en önemli sorumluluklarımızdan biridir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayata geçireceğimiz projelerde bu kardeşlerimizin bütün hassasiyetlerini göz önünde bulundurmaya devam edeceğiz”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22406)
03 Şubat 2018 Cumartesi 23:19
Bingöl Gerçekten hizmet anlamında çok yoksun bu şehir kervansaraydan gelirken yol kenarında dizilmiş is makinaları bunu kimse görmüyor mu komşu şehirlere gidin sağlı ve sollu peyzaj düzenlemesi yapılmış koşu alanları pisiklet yolu var bunu yapmak o kadar zor mu bana görev versinler ücret almadan yaparım bu belediyenin peyzaj müh. Yokmu başkan yrd. bakıyorsun kendini ifade edemiyor kervansaraya kadar bu düzenlemeyi yap şehir bi kendine gelsin dost derki yüzünde çamur var devamını siz getirin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22404)
03 Şubat 2018 Cumartesi 18:35
Yücel by.2017 yılındaki temsil ağırlama ve yurtiçi yurtdışı harcahını açıklada millet yatırım görsün.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22390)
02 Şubat 2018 Cuma 17:10
bir bingöllü esnaf olarak vede ak parti üyesi ve delegesi olarak bu başkandan bu yönetimden bu teşkilattan utanıyorum yarın ne yüzle gidip halkın arsına katılıp oy isteyeceksiniz.muşu görüpte acaba yüzünüz kızarmadımı hizmet kalitesini gördünüz umarım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22403)
03 Şubat 2018 Cumartesi 18:18
@Misafir Kullanıcı üyesin delegesin siz seçyosunuz.il başkanı gidiyo bu kalıyo anlamadık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22387)
02 Şubat 2018 Cuma 15:46
gezgin başkan.. halkın ulaşamadığı seçkin başkan.. kaç meclis toplantısına katıldın bugune kadar acaba bir açıklasan.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22383)
02 Şubat 2018 Cuma 15:21
Muştab biraz örnek alda gel bari Yücel by
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22373)
02 Şubat 2018 Cuma 12:32
Sen ancak gezesin.seçimden sonra özgür olursun hür hür genaral bol bol gezmiş olursun ama o zaman harcahını devlet karşılamicak.
23.06.2025
21:46
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, yılanı yakalayarak etkisiz hale getirdi.
23.06.2025
19:18
Bingöl`de yazla birlikte kâbus da başladı!
Bingöl'de yazla birlikte kâbus da başladı!
Gece yarısı motosikletleri bağırtanlar, son ses müzikle sokakları kolaçan edenler, yakınları evleniyor diye şehri ayağa kaldıranlar ve dahası…! Herkes rahatsız, herkes müdahale edilmesini bekliyorum ama ilgililer sessiz!
23.06.2025
18:15
Bingöl`de bir ‘Garip` isyan!
Bingöl'de bir 'Garip' isyan! 'Neden kimse ilgilenmiyor?'
Hava sıcaklıkları artınca köylünün isyanı da büyüdü. Sinek istilasına uğrayan köyde halk, çağrılarına sessiz kalınmasına tepki gösterdi: 'Sulama kanalları temizlenmiyor, ilaçlama yapılmıyor! Serzenişimize karşılık da verilmiyor!'
23.06.2025
17:18
Bingöl Elâzığ yolunda kaza! 2 yaralı
Bingöl Elâzığ yolunda kaza! 2 yaralı
Bingöl Elâzığ karayolunda taksi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
23.06.2025
16:59
Hutbelerden ‘barış çağrısı` istediler
Hutbelerden 'barış çağrısı' istediler
DEM Parti heyeti Bingöl İl Müftülüğünü ziyaret etti. Ziyarette 'Dinin vereceği mesaj, barıştan başka bir şey olamaz' İl Eş Başkanı Ormangören, sohbetlerde, vaazlarda, hutbelerde barış vurgusu yapılması çağrısında bulundu ve ekledi; 'İslam'ın temel mesajı olan barışın bu sürecin ruhuna uygun şekilde toplumla buluşturulması, yaşamsal bir öneme sahiptir.'
23.06.2025
12:25
Bingöl`de 2025 Yılı Sulama Sezonu Başladı
Bingöl'de 2025 Yılı Sulama Sezonu Başladı
DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Bingöl'de toplam 182 Bin 180 dekar tarım arazisinde yapılacak sulu tarım ile birlikte 2025 yılı birim fiyatlarıyla ülke ekonomisine yaklaşık 3 milyar lira katkı sağlanmasının hedeflendiğini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın