KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Müzeyyen senar'ın ikinci baharı

Yüksek tansiyon nedeniyle geçtiğimiz eylül ayında İzmir'deki evinde felç geçiren Müzeyyen Senar'ın sağlığı, her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Tedavisi, Maltepe'deki Daruşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan 88 yaşındaki sanatçı, Hürriyet aracılığı ile sevenlerine iyi olduğunu söyledi. Senar, "Artık evime gitmek istiyorum" dedi.

Müzeyyen senar`ın ikinci baharı
18 OCAK 2007 PERŞEMBE 09:21
0
1101
0
AA aa
Türk Sanat Müziği'nin yaşayan en büyük seslerinden olan 88 yaşındaki Müzeyyen Senar, 25 eylül günü İzmir Güzelbahçe ilçesindeki evinde yüksek tansiyon felç geçirmiş, uzun süre yoğun bakımda tutulmuştu. Uzun bir tedavi sürecinin ardından Maltepe'deki Daruşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavisi devam eden sanatçı, Hürriyet aracılığıyla sevenlerine iyi olduğunu müjdeledi. Kırmızı eşofmanı ve gülen yüzüyle bizleri karşılayan Senar, "Merak etmeyin ben iyiyim. Sadece evimi çok özledim. Evime gitmek istiyorum" dedi... Kızı Feraye'nin ve yazar Radi Dikici'nin refakat ettiği Senar'ı, Sezen Aksu, Tarkan ve Bülent Ersoy'un hiç yalnız bırakmadığı öğrenildi. Özellikle Sezen Aksu ve Bülent Ersoy'un sık sık annesinin karşısına geçin dualar ettiğini belirten Feraye Hanım, "Çok yakın dost olarak görünen ve Müzeyyen Abla diye peşinden koşanların, sözüm ona dostlar, bir telefon bile açmadıklar. Çok isme alınıp, kırıldık" dedi... Müzeyyan Senar'ın doktoru Prof. Dr. Önder Kayhan ise sanatçının sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: "Eğer gerekli bakım ve tedaviler olmasaydı hastamız yatalak olur ve genel durumu daha kötüye giderdi. Müzeyyen Senar, 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi'nden geldiğinde, 'belki yataktan kalkamayacak ve konuşamayacak' denilmişti. Oysa destekle kalkıyor, iletişim bile kuruyor. Ailesinin desteğinin olması da mükemmel. Beraber güzel atlatıyorlar" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın