KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mart 2026 Perşembe
°C

Narkoterör operasyonunda büyük darbe

Bingöl Valiliği; 'Güvenlik güçlerimizin uyuşturucu madde ile mücadelesi halkımızın desteği ile devam edecektir' vurgusunda bulundu.

Narkoterör operasyonunda büyük darbe
04 AĞUSTOS 2023 CUMA 18:53
7
2861
3
AA aa

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca gerçekleştirilen büyük çaplı narkoterör operasyonunda 11 Milyon 282 Bin kök kenevir bitkisi, 163 kilo esrar ve 17 bin metrelik sulama hortumu ele geçirildiğini duyurdu.

Valilik açıklamasında şu bilgiler yer aldı; “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, 03 Ağustos 2023 günü uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Genç İlçesi kırsalında icra edilen Narkoterör Operasyonu neticesinde; (60) kilogram toz esrar maddesi, (103) kilogram kubar esrar maddesi, (11.282.574) kök kenevir bitkisi, (17.550) metre sulama hortumu, (1) adet 7.65 çapında tabanca ve (1) adet av tüfeği ele geçirilmiştir.  Güvenlik güçlerimizin uyuşturucu madde ile mücadelesi halkımızın desteği ile devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103138)
06 Ağustos 2023 Pazar 17:19
Ekenlerin satanların Allah bin defa belasını versin. Genç ilcesi Lice nin yerini almış
Misafir Kullanıcı (@Misafir_103137)
06 Ağustos 2023 Pazar 04:41
birakin lo milletin ekmek parasiyla oynamayin. siz önce bir gidin kevgire dönmüs sinirlari koruyun.
Abuzer Kömürcü (@Misafir_103125)
05 Ağustos 2023 Cumartesi 11:00
Operasyon lokum gibi olmuş
05.03.2026
02:42
Bingöl`de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
Bingöl'de Yıkılan 4 Okul İçin İhale Süreci Başladı
6 Şubat 2023'te meydana gelen 2023 Kahramanmaraş Depremleri sonrası Bingöl'de riskli olduğu belirlenerek yıkılan 4 okulun yeniden yapımı için ihale ilanları yayımlandı. İhaleler mart ayı sonunda gerçekleştirilecek.
05.03.2026
02:02
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Bingöl Belediyesi ESK arsasını da aldı
Yakın zamanda Devlet Su İşleri 94. Şube Müdürlüğü arsasını alan Bingöl Belediyesi, bu kez Bingöl-Muş yolu üzerindeki Et ve Süt Kurumu bahçesindeki yaklaşık 40 dönümlük arsayı satın aldı.
05.03.2026
02:01
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Akaryakıtta Eşel Mobil Sistemi Yeniden Devrede
Cumhurbaşkanı Kararı'nın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte eşel mobil sistemine geçildi. Petrol fiyatları ve döviz kurlarına bağlı artışların yüzde 75'i ÖTV'den karşılanacak.
05.03.2026
02:00
Ramazan`da İstanbul`dan Bingöl`e Gönül Köprüsü
Ramazan'da İstanbul'dan Bingöl'e Gönül Köprüsü
İstanbul'da yaşayan Bingöllü iş insanı Umut Övün ve gönül dostları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan gıda yardımı, Bingöl merkez ve Genç ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
05.03.2026
02:00
Bingöl`de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 39 ayrı dosyadan toplam 36 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
05.03.2026
01:58
Bingöl Umut Kervanı`ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan milyonluk yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Şubat ayında 1.036 aileye 1 milyon 185 bin 448 TL ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yurt dışı ve Gazze'ye gönderilen destekle birlikte toplam yardım tutarı 2 milyon 450 bin 848 TL'ye ulaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın