KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Ne Elazığ'ı ne de Kırmoyu unutmadılar

12 Bingölspor taraftar grubu, haftasonu oynanan maçta hem 'Elâzığ üşüme Bingöl seninle' sloganını attı hem de geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kırmo lakaplı Ahmet Beyboğa'nın koreografisini kapalı tribünde dalgalandırdı.

Ne Elazığ`ı ne de Kırmoyu unutmadılar
27 OCAK 2020 PAZARTESİ 16:20
5
3477
4
AA aa

Bingöl Şehir stadyumunda oynanan amatör lig futbol maçında Elazığ depreminin acısını paylaşmak amacıyla saygı duruşunda bulundular.

Şehir stadyumunda oynanan 12 Bingölspor ile Ağrı Patnosspor, maçında karşı karşıya geldi. 12 Bingölspor, Ağrı Patnosspor 4-1 mağlup etti. Şehir stadyumunda maç öncesinde her iki takımın sporcuları Elazığ'da yaşanan depremi ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bingölspor sevdalısı Kırmo lakaplı Ahmet Beyboğa'nın acısını paylaşmak için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Taraftarlar ise Elazığ üşüme taraftar seninle, Elâzığ üşüme Bingöl seninle, Elâzığ üşüme biz 'de buradayız.” sloganı attılar.

Daha sonra kapalı tribünde Ahmet Beyboğa ve hayatını kaybeden iki taraftarın da hazırlanan koreografisi dalgalandırıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54904)
28 Ocak 2020 Salı 12:59
kırmo sağken bu kadar değerli değildi. Yırtık şalvarı çok eski bir kazağı ile ortalıkta dolaşıyordu. Hiç duymadıkki biri çıkıp üst baş alı diye... Şimdi de kıymete bindi. Allah rahmet etsin..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54901)
28 Ocak 2020 Salı 10:40
Editor, dogru baslik: 'Ne Elazig'i ne de Kirmo'yu unuttular'. Ya da: 'Hem Elazig'i hem de Kirmo'yu unutmadilar'
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54894)
27 Ocak 2020 Pazartesi 23:23
Sdatyyuma ismi verilsin bir şeyde istenilse olsun bu memlkette gidin sorun halka yüzde 99 verilsin der ne kadar üzüyorsunuz bu halkı onca insan verilsin dedi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54892)
27 Ocak 2020 Pazartesi 22:36
Bingöl'lüre yakışan bir davranış tebrikler 12 Bingöl Spor taraftarlarına.
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın