KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Haziran 2025 Perşembe
°C

Ne gerekiyorsa yapılmalı

10 askerin şehit, 1’i İran uyruklu 5 sivilin hayatını kaybettiği, 20 vatandaşın da yaralandığı Şemdinli’deki terör saldırısına ilişkin açıklama yapan Alas; “Terörle mücadeleden ne gerekiyorsa yapılmalı, milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten, bitirilmelidir” dedi.

Ne gerekiyorsa yapılmalı
10 EKİM 2016 PAZARTESİ 20:53
0
1355
0
AA aa

Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Alas, Hakkâri'nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakolu'na yapılan terör saldırısıyla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

“Terörle mücadeleden ne gerekiyorsa yapılmalı” diyen Alas; “Milli seferberlik ruhuyla bu musibet, bu melanet kökten,  bitirilmelidir. Daha büyük bir felaket yaşamadan, kayıp bir vatan, kararmış bir istiklal ve istikballe karşılaşmadan artık herkes aklını başına almalıdır" dedi.

FETÖ örgütüne yapılanların aynısının PKK'ya da yapılması gerektiğini ifade eden Alas; “Teröre yardım eden yataklık eden ve maddi katkı sağlayan kim varsa bir an evvel adalete tesliminin sağlanması gerekliliği zorunlu olmuştur. Devletimizi idare edenler maalesef  her sabah ve her akşam hain FETÖ ve yandaşlarına karşı  dururlarken  ne olur meclisteki hainlere de karşı dursanız meclisten temizlenseniz. Ne olur Türk askerine kandile yürü deseniz. Her gün onlarca şehit gelince bu milletin artık tahammül sınırları aşmıştır. Hain FETÖ'ye karşı dimdik dururken neden ve niçin bu bölücü terör örgütüne karşıda dik durmuyor. Yeter artık bu kanın durması gerekiyor. Hükümet üzerine düşeni yapmalıdır. Terör belasını ülke gündeminde çıkarmalıdır. Başımızda bulunan hükümet bir an evvel milletimizi huzurlu bir ortama kavuşturması için ne gerekiyorsa yapmalıdır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.06.2025
21:26
Bingöl Basın Konseyi`nden Vali Usta ile Başkan Arıkan`a Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi'nden Vali Usta ile Başkan Arıkan'a Ziyaret
Yaklaşık 15 gün öne kurulan Bingöl Basın Konseyi, ilk ziyaretlerini Bingöl Valisi Dr. Ahmet Usta ve Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'a yaptı. Konsey Başkanı Hakim Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaretlerde, konseyi amacı, hedefleri ve yürütülmesi planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
18.06.2025
20:06
Hibe desteği alacaklar dikkat! Son başvuru 23 Temmuz
Hibe desteği alacaklar dikkat! Son başvuru 23 Temmuz
Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP)2025 Yılı 16. Etap Başvuru Sonuçları Askı İlanı yayımlandı.
18.06.2025
19:50
Hülakü, su sorunu için yanıt istedi
Hülakü, su sorunu için yanıt istedi
Bakan Kurum'un yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na yazılı soru önergesi veren DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, soruları sıraladı ve 'Bingöl Merkez'deki içme suyu sorununun kalıcı biçimde çözülebilmesi için önümüzdeki dönemde hangi adımlar atılacaktır?' diye ekledi!
18.06.2025
19:20
Okan Alay`dan yeni eser!
Okan Alay'dan yeni eser! 'Sesin Değdiği Yerden'
Bingöl temalı şiir ve hikâyeleri ile de adından söz ettiren ve kuşağının özgün kalemleri arasında yer alan Alay, 'Sesin Değdiği Yerden' adlı yeni eserinde bireyin iç dünyasında yankılanan seslerin peşine düşüyor.
18.06.2025
13:47
Bingöl`de 15 bin kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 15 bin kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, 15 bin 300 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
18.06.2025
13:40
12Bingölspor ismini ve logosunu değişti!
12Bingölspor ismini ve logosunu değişti!
Daha önce çeşitli sebeplerle isim değişikliğine uğrayan ve son olarak '12Bingölspor' adıyla faaliyet gösterirken M.Engin Özturan öncülüğündeki yönetim tarafından alınarak 3. Lig'e çıkarılan yeşil beyazlı temsilcimiz, kurumsal kimliğini yenileyip ismini ve logosunu değiştirdi. Yeni ismi Bingölspor FK olarak tescillendi, logosunda ise Bingöl'ün folklorik sembolü olan kartal ile güneş ve dağ figürleri yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın