KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Ne olacak bu kavşağın hali?

Bingöl'ün şehir merkezinden geçen çevre yolu olan ve her geçen gün trafik yoğunluğunun arttığı Gündoğdu kavşağına, 'köprülü kavşak veya bat çık' yapmak için yetkililer neyi bekliyor?

Ne olacak bu kavşağın hali?
06 OCAK 2023 CUMA 18:51
14
4211
12
AA aa

Her dönem siyasilerin vaatleri arasında şüphesiz ilk sıralardaki yerini alan ve bir türlü çözüm bulunamayan veya herhangi bir yatırım programına alınmayan Gündoğdu kavşağı, sürücüleri canından bezdirdi.

Özellikle mesai saatlerinde trafik sıkışıklığının yaşandığı ve yüzlerce aracın metrelerce kuyruk oluşturduğu kavşak, kazalara da günbegün davetiye çıkarıyor.

Trafik kuyruğunun kavşaktan başlayıp DSİ önündeki üstgeçide kadar uzamasına sitem eden sürücüler, yetkililerden kavşak için bir adım atılmasını talep etti.

Söz konusu bölgeye ‘köprülü kavşak veya bat çık' yapılmasının doğru olacağını, Elazığ ve Muş yönünden gelen araçların transit geçeceği için herhangi bir trafik sıkışıklığına veya kaza olasılığına sebebiyet vermeyeceğini belirten sürücüler, ilgili birimlere çağrıda bulundu.

 

Her gün mesai saatleri çıkışına yakın 2-3 saatlik trafik sıkışıklığı yaşandığını belirten sürücüler; “ Bingöl'e her dönem yatırım için milyonlarca para geliyor. Bir kere de şu yol yatırım programına alınsın. Biz artık bu çileyi çekmek istemiyoruz. Buraya bat çık veya köprülü kavşak yapmak ne kadar zor olabilir. Neredeyse her ilde benzer proje var ama nedense bir tek bizim ilimizde bu yapılmıyor. Siyasilerimiz her dönem bu kavşağı gündemine taşıyor ancak bir adım atmıyor. Büyün tonajlı araçlar için çevre yolu yapılıyor, o biterse burası rahatlar deniyor ama alakası yok. Çünkü burada bekleyen araçların yüzde 80'inden fazlası şehir içindeki araçlar. Okul veya mesai çıkışlarında, yağmurlu veya karlı havalarda bu trafik her zaman var. Çevre yoluna büyük tonajlı araçların gitmesi rahatlatmayacak bu trafiği. Yetkililere çağrımız, lütfen bu konuya artık bir el atsınlar” diye konuştu.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97325)
09 Ocak 2023 Pazartesi 10:19
müftülüğün önündeki yol tekrar trafiğe açılsın yada alt geçit yapılabilir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97323)
09 Ocak 2023 Pazartesi 10:18
Bingöl Türkiye'deki köprülü kaşağı veya bat çık olmayan tek il maalesef
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97293)
07 Ocak 2023 Cumartesi 17:53
Çoraplarınızı çıkarın yaya yürüyün. Ne trafiğe takilirsiniz ne ışıklara
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97291)
07 Ocak 2023 Cumartesi 16:47
Ziraat şubesi uydukentte yapılsın belediye fatura abone merkezi tedaş dogugaz yanına yapılsın bunlar haber yapılsın vatandaşımıza kolaylık sağlayacak tüm işler haber yapılsın aynı haber yapılıncaya kadar gündem olsun...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97284)
07 Ocak 2023 Cumartesi 08:39
Vali veya bakan geçtiğinde yollar tutuluyor. Onlar rahatca geçiyor. Nerden bilsinler halkın ne çektiğini
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97283)
07 Ocak 2023 Cumartesi 07:05
Yol yapılırken size ilgililere yazdim kale almadınız o zaman haber yapılsaydı üniversite gündoğdu rabia parkı berti kavşağı hepsi yapılabilirdi üst geçit alt geçit malatya şehrin göbeğinden geçiyorsunuz alt geçitlerle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97281)
07 Ocak 2023 Cumartesi 05:55
Dilekçe versinler çözülür
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97279)
07 Ocak 2023 Cumartesi 00:47
Bugün gerçekten rezillikti orası sürekli öyle bir çözüm bulunması şart
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97278)
07 Ocak 2023 Cumartesi 00:00
Hastane inşaatı başlayınca daha kötü olacak gibi
Ki hastane inşaatları bingölde beş on sene sürer olasılığınıda dikkate alalım
Yani ne diyelim durmak yok yola devam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97277)
06 Ocak 2023 Cuma 23:34
Bu kadar zor olmamalı. Sürekli ankara da, bingöl de fotoğdaf paylaşmak ile iş olmuyor
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın