KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2026 Pazar

Necati'yi para icin gonderdik

"Necati'nin satışından iyi para kazanabiliriz. Yönetim olarak alacağımız para yine takım için kullanılacak. Eğer yönetim 'Necati'den alacağımız parayı tamamen alt yapıya yatıracağız' derse, o zaman benim yangınım başlar."

Necati`yi para icin gonderdik
03 AĞUSTOS 2007 CUMA 13:44
0
1063
0
AA aa
G.SARAY Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, "Beni para için gönderdiler" diyen Necati Ateş'i doğrulayan bir açıklama yaptı. Alman hoca, Futbol Extra Dergisi'nde yer alan röportajında, "Daha fazla kazanabileceğimiz için Necati ile yollarımızı ayırma kararı aldık" dedi.

Necati'nin geçen sezon neredeyse hiç gol atamadığını hatırlatan ve "Takım kadrosunda bulunan forvet oyuncularından bir ya da ikisiyle yollarımızı ayırmamız gerekiyordu" diyen Kalli, aldıkları kararın gerisinde yatan gerçekleri şöyle açıkladı: "Necati tercihini yapmak benim için kolay değildi. Ben, kolay yolu seçmedim. Necati için çok para alabiliriz. Çünkü onu en az 10 kulüp ister. Hakan'dan o kadar çok para kazanabilir miyiz? Zannetmem.

5 milyon Euro istiyorlar

O zaman ben Necati'nin getireceği parayı düşünürüm. Yönetim olarak alacağımız para yine takım için kullanılacak. O zaman ritm değişecek. Eğer yönetim 'Necati'den alacağımız parayı tamamen alt yapıya yatıracağız' derse, o zaman benim yangınım başlar."

Necati'nin G.Saray'la olan sözleşmesini uzatırken sözleşmesinde "12 milyon Euro'yu veren kulübe gider" maddesinin yazılı olmasına rağmen sarı kırmızılı yönetimin, 5 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında golcü oyuncuyu satmayı düşündüğü öğrenildi.

Antrenörlüğün zor tarafı

Profesyonel olarak 17 yıl futbol oynadığını ve Almanya'daki ilk 7-8 iyi oyuncu arasında olduğunu ifade eden Feldkamp, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Milli takımdan da bana davet geldiğini biliyorum, ama hiç gitmedim. Çünkü o zamanlar kulüp başkanlarının yaptırımı çoktu. Gelen davetleri çöpe atıyorlardı. Bir fabrikada çalışırken küçük bir semt takımının başkanı haftada iki gün takımını çalıştırmamı istedi. İtalya'da villası vardı. Bana iyi bir paranın yanı sıra İtalya'daki villasında 5 hafta tatil teklif etti. Böylece antrenörlüğe başladım. Antrenörlüğün en zor tarafı, 25 adamın var, bunları bir hafta çok güzel çalıştırıyorsun. Maç günü geliyor. Yarısına diyorsun ki: 'siz şu tarafa ayrılın.' İlk 11'e girenler gururla gidiyor. Ve bu işi bir yıl boyunca yapıyorsun. Tamamen sinir savaşı."

Aç kaldığım için hırsızlık yaptım

FUTBOLLA savaş sırasında tanıştığını ve bu dönemde çok yoksulluk çektiğini belirten Karl Heinz Feldkamp, bir gün çok aç kaldığı için hırsızlık yaptığını itiraf etti. Feldkamp, bu konuda şunları söyledi:

"Savaşın içindeydik. Ayakkabılarım yoktu. Annem, babam ve yakınlarımdan kimseyi kaybetmediğim için bana film gibi geldi savaş ama açlık çektiğimi unutamam. Savaşta açlık, yoksulluk nedir iyi bilirim. Çünkü bu dertten çok çektim. Bir gün çok aç kalmıştım. Hırsızlık yaptım. Çünkü mecbur kalmıştım. Karnımı doyurmak zorundaydım. O yıllarda hepimiz bunu yaptık.

Beni son yıllarda en çok etkileyen ve üzen savaş Balkanlar'dakiydi. Politikacılara çok kızıyorum. Bu kadar birbiriyle iç içe olan insanlar nasıl oldu da birbirlerini boğazladı orada. Birçok insan katledildi. Yazık."

Damir Hotiç'i tribüne gönderdim

BAŞARILI futbolcuların temelinin sokakta atıldığını vurgulayan Feldkamp, "Brezilya'nın bu kadar başarılı olmasında da sokak futbolunun etkisi büyük. Mesela Michael Ballack sokaklarda yetişti. Karnını doyurduktan sonra sokaklarda futbol oynadı. Bir de disiplinin önemli olduğunu düşünüyorum. Kaiserslautern'le anlaştığım dönemde Damir Hotiç çok ünlü bir oyuncuydu. Daha kulübün kapısından içeri girer girmez yanıma geldi. 'Hoca benim adım Hotiç. Asla yedek kulübesinde oturmam' dedi. 'Tamam' dedim ve kendisini tribüne gönderdim" diye konuştu

HÜRRİYET

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.11.2026
23:58
Çapakçur`dan Bingöl`e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Çapakçur'dan Bingöl'e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Bingöllü yazar M. Fatih Atalay'ın 5 yıllık çalışmayla hazırladığı iki ciltlik 'Bingöl ve Siyaset Tarihi' kitabı, düzenlenen tanıtım ve imza programıyla okuyucuyla buluştu. Bingöl'ün 500 yıllık geçmişini ele alan eserde, kentin ilk belediye başkanlarından Osmanlı dönemindeki mebuslarına, milletvekillerinden yerel yöneticilerine kadar pek çok isim ve tarihi bilgi yer alıyor.
06.11.2026
23:57
Bingöl`de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Bingöl'de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Artan kiralar, düşen satışlar ve yükselen işletme giderlerinin esnafın yükünü ağırlaştırdığına dikkat çeken Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran, 10 ayda 287 iş yerinin kapandığını belirterek, 'Esnafın ayakta kalabilmesi için faizsiz yapılandırma şart' mesajı verdi.
06.11.2026
23:56
Hülakü Bingöl`ün doğalgaz limitlerini Meclis`e Taşıdı
Hülakü Bingöl'ün doğalgaz limitlerini Meclis'e Taşıdı
Bingöl'de kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle doğalgaz tüketim limitlerinin yetersiz kaldığını belirten DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakan Bayraktar'a 6 soru yönelten Hülakü, özellikle kış aylarında tüketim limitlerinin artırılmasını ve kademeli fiyatlandırmanın bölgesel koşullara göre yeniden düzenlenmesini istedi.
06.11.2026
23:55
Binlerce personel onu arıyor!
Binlerce personel onu arıyor!
Solhan'da 25 Ekim'den bu yana kendisinden haber alınamayan 81 yaşındaki Alzheimer hastası Cebbar Peşmen'i bulmak için yürütülen çalışmalarda 1.129 personel görev aldı. 6 dronla havadan tarama yapılırken, bugüne kadar yaklaşık 55 kilometrekarelik alan arandı. Ancak henüz bir sonuca ulaşılamadı.
06.11.2026
23:53
Baraç`tan Bingöl`ün doğalgaz limitleri için tepki!
Baraç'tan Bingöl'ün doğalgaz limitleri için tepki!
Bingöl'de doğalgaz faturalarının vatandaşın bütçesini zorladığını belirten DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, iktidar milletvekillerine tepki gösterdi. Elâzığ'da tüketim limitlerine ilişkin yapılan düzenlemeyi hatırlatan Baraç, 'Halkın sorunlarıyla ilgilenmiyorsanız Mecliste ne işiniz var?' diyerek Bingöl için de iklim koşullarına uygun düzenleme yapılmasını istedi.
06.11.2026
23:53
Bingöl`de Bir Haftada 27 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de Bir Haftada 27 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de polis ekiplerinin 30 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda uyuşturucu madde, silah ve kaçak ürünler ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 55 şüpheliden 27'si tutuklanırken, çok sayıda kaçak sigara ve elektronik sigara da ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın