KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ocak 2026 Salı
°C

Nereden nereye!

Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi, Başkan Adnan Polat'ın ‘kara listeye' aldığı Aydın ve Emre'yi dün A2 Takım'a gönderdi.

Nereden nereye!
16 ŞUBAT 2011 ÇARŞAMBA 09:23
0
2501
0
AA aa

Dünyada bütün teknik adamlar, genç ve gelecek vaadeden oyuncularını A takım kadrosuna alıp, gelişmelerini çabuklaştırmaya çalışır. Hagi ise tam tersi bir uygulamaya gidiyor. 

Rumen çalıştırıcı, başkan Adnan Polat'ın “Büyük hayal kırıklığı” diyerek ‘kara listeye' aldığı Aydın Yılmaz'ın yanı sıra, beklenen sıçramayı yapamayan Emre Çolak'ı A2 kadrosuna yolladı.

G.Antep ile 12 gün önce oynanan kupa maçından sonra Polat'ın eleştirdiği Aydın, o günden beri ne Eskişehir, ne de G.Antep maçında oynatılmış, Antep deplasmanında Hagi tarafından tribüne yollanmıştı. Aydın için en kötü sürpriz sabah Florya'da yaşandı. A Takım ile idmana çıkmaya hazırlanan genç yıldıza “Sen A2 takımıyla Bursa maçında oynayacaksın” denildi. Aydın, Hagi'nin bu şok kararıyla şaşkına döndü.

EMRE DE ŞAŞTI BU İŞE
İkinci şoku yaşayan isim ise Frank Rijkaard döneminde önceki sezon ilk kez A Takım'a yükselen Emre Çolak'tı. Aydın ile birlikte Emre'yi de A2'ye gönderen Hagi, çok değil daha 12 gün önce her 2 oyuncusuna da A Takım'da forma veriyordu.
Hagi'nin bu kararı ‘yönetimin baskısı nedeniyle' mi, yoksa ‘kendi isteğiyle' mi aldığı anlaşılamadı. Çaresiz şekilde alt yapının yolunu tutan 2 oyuncu, Florya'da A2 ile Bursaspor maçının kadrosunda yer aldı. Hagi'nin genç oyuncularını, A Takımın maç kadrosuna almadığı dönemlerde artık A2 Takımı'na kaydıracağı öğrenildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.01.2026
23:41
Bingöl`de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Bingöl'de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Kovan başı verim düşüklüğünün nedenlerini araştırarak çözüm yolları geliştirmeyi amaçlayan proje için Bingöl Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında eğitim ve danışmanlık sözleşmesi imzalandı.
26.01.2026
23:36
Vali Çelik`ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Vali Çelik'ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Karla mücadele sırasında saldırıya uğrayan İl Özel İdaresi personeli Serhat Bürkek'i evinde ziyaret eden Vali Cahit Çelik, 'Personelimizin işini kolaylaştıracak destek ve anlayışı bekliyoruz' dedi.
26.01.2026
17:01
Bingöl`de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile KADEM Bingöl Temsilciliği, kadın yükümlülerin eğitim, rehberlik ve sosyal destek faaliyetleriyle topluma yeniden kazandırılmasını amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı.
26.01.2026
16:47
Hesarek Kayak Merkezi`nde Sömestr Yoğunluğu
Hesarek Kayak Merkezi'nde Sömestr Yoğunluğu
Bingöl'ün gözde kış turizm noktası Hesarek Kayak Merkezi, yarı yıl tatiliyle birlikte hem şehir içinden hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı. Karın keyfini çıkarmak isteyenler pistleri doldurdu.
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın