KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Şubat 2026 Salı
°C

Nisan ayında 82 kişi yakalandı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, Nisan 2018'de çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 82 kişiyi yakaladı.

Nisan ayında 82 kişi yakalandı
22 MAYIS 2018 SALI 23:17
1
2096
0
AA aa

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, Nisan ayı faaliyet raporunu yayınladı.

Raporda, hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal etme, mala zarar verme, iftira, hükümlü veya tutuklunun Kaçması suçlarından hakkında 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan M.S. ile yine aynı suçtan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan M.B., silahla yağma, cebir tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından hakkında 9 yıl 2 ay  kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan E.C., uyuşturucu madde satma veya satın alma suçlarından hakkında 7 yıl 8 ay  kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan O.E. yakalanarak adli makamlara teslim edildiği bildirildi.

Raporda şu açıklamaya yer verildi: “Kasten Öldürme, Taksirle Ölüme Neden Olma, Terör Örgütü Propagandası Yapmak, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Yaralama, Basit Yaralama, Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık, Borçlunun Ödeme Şartını İhlali, Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Hırsızlık, Yağma, Hakaret, Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme, Mala Zarar Verme, Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma, Tehdit suçlarından haklarında 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası ve yakalama kararı bulunan toplam 82 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmişlerdir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
09.02.2026
14:03
Bingöl`de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de 8 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 zanlı yakalandı.
08.02.2026
17:54
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarının 'şans oyunları' sekmesi 3 kamu bankasının mobil bankacılık sisteminden kaldırıldı. Böylece kamu bankaları siteminden şans oyunlarına yönlendirme yapılamayacak.
08.02.2026
17:45
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, Kırıkkalespor deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, hakem kararlarına tepki gösterirken takıma ve hedeflere olan inancın tam olduğunu vurguladı.
08.02.2026
17:22
Bingöl`de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl'de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl-Genç yolunda meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kahreden kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun taziyesi Dik Köyü'nde kurulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın