KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2026 Perşembe
°C

O afişin sırrı ortaya çıktı

Bingöl’de demokrasi alanı olarak sembol haline gelen PTT Kavşağı’nda Tem Daire Başkanı Turgut Aslan için asılan afişin sırrı ortaya çıktı.

O afişin sırrı ortaya çıktı
01 AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ 22:11
0
3177
0
AA aa

Bingöl'de demokrasi alanı olarak sembol haline gelen PTT Kavşağı'nda asılan ve altında Gençli Zazalar notu bulunan “Tem Daire Başkanı Turgut Aslan ve arkadaşlarına dualarımız ile acil şifalar dileriz” afişi dikkat çekmişti.

Hatırlanacağı üzere darbe girişimi esnasında Jandarma Genel Komutanlığı'na Acil toplantı var denilerek çağırılan Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan'ın ertesi sabah kafasından vurulmuş halde bulunduğu basına yansımıştı. Tem Daire Başkanı Turgut Aslan ile ilgili Bingöl'de asılan afiş ise merak konusu olmuştu.

GENÇ'TE GÖREV YAPMIŞ

Asılan pankartın, Aslan'ın Genç ilçesinde görev yaparken kendisini yakından tanıyan Fuat Dopdoğru tarafından asıldığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Dopdoğru ise Aslan ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli kardeşim Turgut Aslan Müdürüm 1988 - 1991 yıllarında Genç'te görev yapmaktaydı, o zamanlar çok gençti. Daha sonra Fransa Ataşeliği, Ankara İstihbarat Müdürü,  Ankara Polis Okulu Müdürü, Tunceli Emniyet Müdürü ve en son TEM Daire Başkanı olarak görev yapmaktaydı. Darbe akşamı Genel Kurmaydan ‘acil toplantı var' diye aranılarak kendisi, koruması ve şoförüne defalarca ateş açılmış. Koruması ve şoförü hakkın rahmetine kavuşmuştur. Turgut Müdürüm 15 gündür doktorlar tarafından uyutulmaktadır. Emniyet Âleminde onun gibi delikanlı, babacan birine daha rastlamadım. Dualarınıza ihtiyacı var. Lütfen esirgemeyelim”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.03.2026
02:18
Bingöl`de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de Şehitler Dualarla Anıldı
Bingöl'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen törende, şehitler için dualar edildi, anıta karanfiller bırakıldı. Vali Çelik; 'Üzerinde bulunduğumuz bu topraklar sadece bir coğrafya değil, sayısız kahramanlık hikayesinin yazıldığı bir hakikat arşividir' dedi.
19.03.2026
02:16
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Araba camına takılan telefon tutucular yasaklanıyor! Cezası çok ağır
Trafik cezalarındaki düzenlemenin ardından yeni bir düzenleme geliyor. Araçlarda ön cama cep telefonu sabitlemek için kullanılan tutucular artık ağır kusur sayılacak. Bu kural ihlalinin cezası da yüksek. Para cezası 21 bin lirayı bulurken, trafikten men cezası da var.
19.03.2026
02:14
Bahar geldi ama Karlıova`da kar mesaisi bitmedi
Bahar geldi ama Karlıova'da kar mesaisi bitmedi
Bahar aylarına girilmesine rağmen yoğun kar yağışı etkili olduğu Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde kapalı köy yollarının açılması için ekiplerin zorlu mesaisi devam ediyor.
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın