KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ocak 2026 Salı
°C

O da hayatını kaybetti

Malatya'da bir silokozis hastası, akciğer nakli için girdiği ameliyata hayatını kaybetti.

O da hayatını kaybetti
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ 03:34
0
3835
0
AA aa

Malatya'nın Melek Baba semtinde yaşayan Bilal Bilgiç adlı silokozis hastası akciğer nakli için gittiği hastanede yapılan ameliyat sırasında hayatını kaybetti.

Bingöl Karlıova doğumlu ve uzun zamandan beri Malatya'da yaşayan Bilal Bilgiç, çalışmak için gittiği İstanbul'da merdiven altı diye tabir edilen kot taşlama atölyesinde 2001 ile 2006 yılları arasında çalıştığı sırada silikozis hastalığına yakalandı.

Uzun zamandan beri nefes darlığı çeken Bilgiç akciğer nakli için İnönü Üniveritesi Tıp Fakültesi Hastanesine başvurdu. Aranan akciğer bulununca Bilgiç, hastanede ameliyata alındı, ancak ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.

Çocuklarını sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmasını beklerken çocuklarının ölüm haberi ile sarsılan Bilgiç ailesi, sinir krizleri geçirdi.

Bilgiç'in ölüm haberini alan Karlıova'daki silokozis hastası arkadaşları: “Arkadaşlarımızı tek tek kaybediyoruz. 'Ölüm sırası bu defa kimde' diye endişe ediyoruz. Bu duruma alıştık. Hep arkadaşlarımızın acı haberini alıyoruz. Bir günde bizim acı haberimiz gelecek. Arkamızda bıraktığımız çoluk çocuğumuza üzülüyoruz. Çünkü devlet onlara bakmayacak, ortada kalacaklar" dediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.01.2026
23:41
Bingöl`de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Bingöl'de Arıcılık Verimliliğini Artıracak Önemli İş Birliği
Kovan başı verim düşüklüğünün nedenlerini araştırarak çözüm yolları geliştirmeyi amaçlayan proje için Bingöl Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında eğitim ve danışmanlık sözleşmesi imzalandı.
26.01.2026
23:36
Vali Çelik`ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Vali Çelik'ten saldırıya uğrayan operatöre geçmiş olsun ziyareti
Karla mücadele sırasında saldırıya uğrayan İl Özel İdaresi personeli Serhat Bürkek'i evinde ziyaret eden Vali Cahit Çelik, 'Personelimizin işini kolaylaştıracak destek ve anlayışı bekliyoruz' dedi.
26.01.2026
17:01
Bingöl`de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Kadın Yükümlüler İçin Güçlendirme Protokolü İmzalandı
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile KADEM Bingöl Temsilciliği, kadın yükümlülerin eğitim, rehberlik ve sosyal destek faaliyetleriyle topluma yeniden kazandırılmasını amaçlayan iş birliği protokolü imzaladı.
26.01.2026
16:47
Hesarek Kayak Merkezi`nde Sömestr Yoğunluğu
Hesarek Kayak Merkezi'nde Sömestr Yoğunluğu
Bingöl'ün gözde kış turizm noktası Hesarek Kayak Merkezi, yarı yıl tatiliyle birlikte hem şehir içinden hem de çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı. Karın keyfini çıkarmak isteyenler pistleri doldurdu.
26.01.2026
01:23
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia;
Sağlıkta sıkıntılar bitmiyor! Vahim iddia; '4 Aydır Malzeme Yok'
Dört aydır ortopedi malzemesi olmadığı için ameliyat olmadığını iddia eden vatandaş, sorumluluklardan şikayetçi olduğunu beyan ederken, asıl vahim iddia ise bir başka yorumcudan ihale sürecine dair geldi: '13 milyon daha düşük fiyat veren firmayı eleyip diğer yüksek fiyat veren firmaya ihaleyi vermeyi düşünüyorlar.'
26.01.2026
01:22
Hesarek`te talihsiz kaza!
Hesarek'te talihsiz kaza!
JAK timinin yaralıya hızla ulaşarak ilk güvenli müdahaleyi gerçekleştirmesinin ardından UMKE ekiplerine teslim edilen vatandaş, ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın