KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

O da hayatını kaybetti

Malatya'da bir silokozis hastası, akciğer nakli için girdiği ameliyata hayatını kaybetti.

O da hayatını kaybetti
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ 03:34
0
4236
0
AA aa

Malatya'nın Melek Baba semtinde yaşayan Bilal Bilgiç adlı silokozis hastası akciğer nakli için gittiği hastanede yapılan ameliyat sırasında hayatını kaybetti.

Bingöl Karlıova doğumlu ve uzun zamandan beri Malatya'da yaşayan Bilal Bilgiç, çalışmak için gittiği İstanbul'da merdiven altı diye tabir edilen kot taşlama atölyesinde 2001 ile 2006 yılları arasında çalıştığı sırada silikozis hastalığına yakalandı.

Uzun zamandan beri nefes darlığı çeken Bilgiç akciğer nakli için İnönü Üniveritesi Tıp Fakültesi Hastanesine başvurdu. Aranan akciğer bulununca Bilgiç, hastanede ameliyata alındı, ancak ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.

Çocuklarını sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmasını beklerken çocuklarının ölüm haberi ile sarsılan Bilgiç ailesi, sinir krizleri geçirdi.

Bilgiç'in ölüm haberini alan Karlıova'daki silokozis hastası arkadaşları: “Arkadaşlarımızı tek tek kaybediyoruz. 'Ölüm sırası bu defa kimde' diye endişe ediyoruz. Bu duruma alıştık. Hep arkadaşlarımızın acı haberini alıyoruz. Bir günde bizim acı haberimiz gelecek. Arkamızda bıraktığımız çoluk çocuğumuza üzülüyoruz. Çünkü devlet onlara bakmayacak, ortada kalacaklar" dediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın