KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Haziran 2026 Çarşamba
°C

O da hayatını kaybetti

Malatya'da bir silokozis hastası, akciğer nakli için girdiği ameliyata hayatını kaybetti.

O da hayatını kaybetti
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ 03:34
0
4202
0
AA aa

Malatya'nın Melek Baba semtinde yaşayan Bilal Bilgiç adlı silokozis hastası akciğer nakli için gittiği hastanede yapılan ameliyat sırasında hayatını kaybetti.

Bingöl Karlıova doğumlu ve uzun zamandan beri Malatya'da yaşayan Bilal Bilgiç, çalışmak için gittiği İstanbul'da merdiven altı diye tabir edilen kot taşlama atölyesinde 2001 ile 2006 yılları arasında çalıştığı sırada silikozis hastalığına yakalandı.

Uzun zamandan beri nefes darlığı çeken Bilgiç akciğer nakli için İnönü Üniveritesi Tıp Fakültesi Hastanesine başvurdu. Aranan akciğer bulununca Bilgiç, hastanede ameliyata alındı, ancak ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.

Çocuklarını sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmasını beklerken çocuklarının ölüm haberi ile sarsılan Bilgiç ailesi, sinir krizleri geçirdi.

Bilgiç'in ölüm haberini alan Karlıova'daki silokozis hastası arkadaşları: “Arkadaşlarımızı tek tek kaybediyoruz. 'Ölüm sırası bu defa kimde' diye endişe ediyoruz. Bu duruma alıştık. Hep arkadaşlarımızın acı haberini alıyoruz. Bir günde bizim acı haberimiz gelecek. Arkamızda bıraktığımız çoluk çocuğumuza üzülüyoruz. Çünkü devlet onlara bakmayacak, ortada kalacaklar" dediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.06.2026
15:31
Sarım Çayı`nda kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor!
Sarım Çayı'nda kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor!
Bingöl'ün Genç ilçesinde Sarım Çayı'nda akıntıya kapılarak kaybolan 33 yaşındaki Vedat Karabulut'u arama çalışmaları sürerken, talihsiz gencin suya kapıldığı anlara ait cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
16.06.2026
14:23
Bingöl`de Restoranın Çatısında Yangın Paniği
Bingöl'de Restoranın Çatısında Yangın Paniği
Bingöl merkez Saray Mahallesi'nde bir işletmenin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı. Yangının baca içerisindeki kurumların tutuşmasından kaynaklandığı belirtildi.
16.06.2026
13:47
Baraç: Bingöl`deki konut piyasası araştırılmalı!
Baraç: Bingöl'deki konut piyasası araştırılmalı!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, kentte son yıllarda hızla yükselen konut fiyatlarına dikkat çekerek, ekonomik koşullar ve işsizlik gerçeğine rağmen gerçekleşen yüksek bedelli konut satış ve alımlarının araştırılması çağrısında bulundu.
16.06.2026
12:51
Bingöl Kartalları Türkiye Finali Salladı!
Bingöl Kartalları Türkiye Finali Salladı!
Gaziantep'te gerçekleştirilen Halkoyunları Büyükler Türkiye Finali'nde şampiyonluğu yalnızca 1 puanla kaçırıp Türkiye üçüncüsü olan Bingöl temsilcisi Kartal12 Spor Kulübü, sergilediği başarılı performans ve tribünlerden aldığı destekle finale damga vurdu.
16.06.2026
11:50
Güveçlispor`dan Ücretsiz Futbol Kursu
Güveçlispor'dan Ücretsiz Futbol Kursu
Bingöl merkez Güveçli Köyü'nde faaliyetlerini sürdüren Güveçlispor, 8-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik 2 ay süreli ücretsiz yaz futbol kursu açıyor. Kulüp yönetimi, kursla birlikte çocukları sporla buluşturmayı ve yetenekli sporcuları kulübe kazandırmayı hedefliyor.
15.06.2026
01:39
Sırım Çayı`nda facia! İki kişiden biri suda kayboldu!
Sırım Çayı'nda facia! İki kişiden biri suda kayboldu!
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında bulunan Sırım çay hattında yaşanan olayda, akıntıya kapılan iki kişiden biri kurtarıldı, kaybolan bir kişi için AFAD ve jandarma ekiplerinin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın