KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Şubat 2026 Perşembe
°C

O da hayatını kaybetti

Malatya'da bir silokozis hastası, akciğer nakli için girdiği ameliyata hayatını kaybetti.

O da hayatını kaybetti
26 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ 03:34
0
3864
0
AA aa

Malatya'nın Melek Baba semtinde yaşayan Bilal Bilgiç adlı silokozis hastası akciğer nakli için gittiği hastanede yapılan ameliyat sırasında hayatını kaybetti.

Bingöl Karlıova doğumlu ve uzun zamandan beri Malatya'da yaşayan Bilal Bilgiç, çalışmak için gittiği İstanbul'da merdiven altı diye tabir edilen kot taşlama atölyesinde 2001 ile 2006 yılları arasında çalıştığı sırada silikozis hastalığına yakalandı.

Uzun zamandan beri nefes darlığı çeken Bilgiç akciğer nakli için İnönü Üniveritesi Tıp Fakültesi Hastanesine başvurdu. Aranan akciğer bulununca Bilgiç, hastanede ameliyata alındı, ancak ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.

Çocuklarını sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkmasını beklerken çocuklarının ölüm haberi ile sarsılan Bilgiç ailesi, sinir krizleri geçirdi.

Bilgiç'in ölüm haberini alan Karlıova'daki silokozis hastası arkadaşları: “Arkadaşlarımızı tek tek kaybediyoruz. 'Ölüm sırası bu defa kimde' diye endişe ediyoruz. Bu duruma alıştık. Hep arkadaşlarımızın acı haberini alıyoruz. Bir günde bizim acı haberimiz gelecek. Arkamızda bıraktığımız çoluk çocuğumuza üzülüyoruz. Çünkü devlet onlara bakmayacak, ortada kalacaklar" dediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.02.2026
16:45
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Büyük Başarı
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Büyük Başarı
57. TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Malatya Bölge Finali'nde Bingöl rüzgârı esti. 20 projeyle yarışmaya katılan Bingöllü öğrenciler, farklı alanlarda birincilik ve üçüncülük dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
12.02.2026
16:09
Genç`te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Genç'te hasta kız çocuğunun talebi geri çevrilmedi
Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, kalp ve böbrek rahatsızlıklarıyla mücadele eden Yağmur Ok'un talebi üzerine, günlük yaşamını kolaylaştıracak özel bir koltuk desteği sağladı.
12.02.2026
15:53
Bekiroğlu`ndan Gençlere: Kendinizi Arayın
Bekiroğlu'ndan Gençlere: Kendinizi Arayın
Bingöl Üniversitesi'nde 'Hayatın Hızında Kendini Bulmak' konferansında öğrencilerle bir araya gelen düşünce ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Halit Bekiroğlu, hız ve tüketim çağında bireyin kendini arama yolculuğunu anlattı.
12.02.2026
15:27
Fırat Kalkınma Ajansı personel alacak
Fırat Kalkınma Ajansı personel alacak
TRB1 Bölgesi'ni kapsayan Fırat Kalkınma Ajansı, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu illerde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ve 1 programcı alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 6–18 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
11.02.2026
17:02
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Vali Cahit Çelik, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerin etkin, koordineli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın