KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Temmuz 2025 Pazar
°C

‘ÖCALAN FOTOĞRAFI’NA GÖZALTI

‘Öcalan ve cezaevlerindeki hasta tutsaklara özgürlük’ sloganıyla başlatılan imza kampanyasında görev alan 4 DBP’li polis tarafından gözaltına alındı. Partililer, olayın yıldırıma politikası olduğunu ifade ederek, gözaltı nedeninin ise ‘Öcalan’ın fotoğrafının bulunduğu pankart’ olduğunu söyledi.

‘ÖCALAN FOTOĞRAFI’NA GÖZALTI
26 OCAK 2015 PAZARTESİ 00:14
0
2243
0
AA aa

 Barış için Öcalan'a Özgürlük Platformu tarafından Türkiye geneli başlatılan kampanya kapsamında Bingöl'de geçen hafta Dörtyol Saat Kulesi önünde stant kuruldu.

DBP Bingöl Belediye Meclis Üyeleri'nin de bir günlüğüne görev aldığı imza toplama standına Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının yer aldığı ‘Özgürlüğe bir imza da sen at' yazılı pankart asıldı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Hafta sonu devam ettirilen kampanya kapsamında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) üyesi 4 kişi standa görev aldı. İddiaya göre, imza toplama işlemi devam ederken standın bulunduğu yere gelen polis, kampanyaya son verilmesini istedi. Kısa süreli tartışmanın ardından standı deviren polis, 4 DBP'li gözaltına aldı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan partililer serbest bırakılırken, DBP'li parti yöneticileri duruma tepki gösterdi.

Polisin çözüm sürecinde olumsuz tavırlar sergilediğini ifade eden partililer: “ tek amaçları bizleri yıldırmak ve baskı oluşturmaktır” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2025
21:52
Başkan Tartar söz verdi
Başkan Tartar söz verdi
Bingöl'ün Genç ilçesini Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Rafting Türkiye Şampiyonası'nda başarıyla temsil ederek Türkiye 3.'sü olan Genç Murat Aslanları Rafting Takımı'na, Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan anlamlı bir destek geldi. Başkan Tartar, sporculara uluslararası standartlarda yeni bir rafting botu sözü verdi.
18.07.2025
21:33
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Okan Alay, okurlarıyla buluştu
Bingöllü edebiyatçı, şair, yazar ve çevirmen Doç. Dr. Okan Alay, memleketi Bingöl'de düzenlenen söyleşi ve imza programında okurlarıyla bir araya geldi.
18.07.2025
17:57
Bingöl`de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de Özel Eğitim Kurumlarına Sıkı Denetim
Bingöl'de özel eğitim kurumlarında görev alacak öğretmenlerin diplomaları ve branşları titizlikle inceleniyor. Ayrıca Maliye, SGK, Emniyet ve Belediye ekiplerinden oluşan denetim grupları bu tür yerleri tespit ettiğinde hem kapatma hem de idari yaptırım uyguluyor.
18.07.2025
17:38
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Onarımı Tekrar İhaleye Çıkıyor
Geçtiğimiz aylarda çeşitli nedenlerden dolayı iptal edilen Bingöl Havalimanı PAT sahaları onarım ihalesinin Kasım yada Aralık ayında tekrardan yapılacağı öğrenildi.
18.07.2025
16:51
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl`de Negatif Algıyı Kırdık
Eğitimde Büyük Hamle Başladı. Vali Usta: Bingöl'de Negatif Algıyı Kırdık
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bingöl'de eğitim için özel sektör ve hayırseverlerle birlikte güçlü bir seferberlik başlattık' dedi.
18.07.2025
16:22
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl`de yarıştı
Bölgenin en güzel sesleri Bingöl'de yarıştı
Ezanı güzel okuma bölge yarışmasının 20.'si bu yıl Bingöl İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın