KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Öğrenciler karabük'ten ayrıldı

Içişleri bakanlığınca hayata geçirilen biz anadoluyuz projesi kapsamında bingöl ilinden karabük'e giden ilk grup, törenle bingöl'e uğurlandı.

Öğrenciler karabük`ten ayrıldı
17 EKİM 2017 SALI 04:33
0
2389
0
AA aa

İller arasındaki kültürel ve ortak değerlerin paylaşılmasının hedeflendiği proje kapsamında cuma günü Karabük'e gelen Bingöllü öğrenciler kentte bulundukları iki gün boyunca, Kardemir gezisi, Kent gezisi, Kardemir Karabüksporlu futbolcularla sohbet, Safranbolu gezisi ve film gösterisi gibi aktivitelerde bulundular.

Kent meydanında düzenlenen uğurlama törenine Vali Kemal Çeber, Karabük Valiliği Hukuk Müşaviri Numan Tahir Şimşek, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, İl Jandarma Komutanı Albay Cihan Ulukaya ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay katıldı.

Uğurlama töreni öncesinde Vali Kemal Çeber'i makamında ziyaret eden öğrenci temsilcileri, Karabük'e gelmekten son derece mutlu olduklarını ve Karabük'ü çok sevdiklerini ifade ederek, hazırlanan gezi programında olmamasına rağmen kendilerini kırmayarak hayatlarında ilk kez Süper Lig maçını canlı izleme fırsatı verdiği için Vali Kemal Çeber'e arkadaşları adına teşekkür ettiler.

Uğurlama töreninde konuşan Vali Çeber, “Buradaki gençler kadar ben de mutluyum, bütün Karabüklülerin de böyle olduğunu düşünüyorum. Genç arkadaşlarımızı bu projeyi başlattığımız andan itibaren dört gözle bekliyorduk. Çok güzel iki-üç gün geçirdiler ve bizlere de çok güzel günler geçirttiler. Belki hayatlarında ilk kez bazı duyguları yaşadılar. KARDEMİR gezisinde Vali Amca bizi maça götür tezahüratı yaptılar ve bizde ayarladık hep beraber maça gittik. Kardemir Karabükspor yüz tane yeni taraftar kazandı. Ayakları da bize uğurlu geldi, galibiyet aldık. Safranbolu'yu gezdiler, KARDOFF'un faaliyetlerine katıldılar, fabrikamızı ve kentimizi gezdiler, sinemaya gittiler. Biz onları bir aile gibi karşıladık, zaten biz büyük bir aileyiz. Bu bir kardeşlik köprüsü, biz gideceğiz onları ziyaret edeceğiz, onlar sık sık gelip bizleri ziyaret edecekler. Birbirimizi daha yakından tanıyacağız, birbirimizle daha sıkı ilişkiler kuracağız. Samimiyetle söylüyorum ben çok duygulandım. Karabük'e geldiğim günden beri geçirdiğim en güzel 2-3 günden birisi oldu. Kızlarımızın, oğullarımızın gözlerindeki bu ışıltıyı görmek beni son derece mutlu ediyor. Geldikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum, onları çok seviyoruz, onlarla birlikte olmaktan çok mutlu oluyoruz. Evlerinize döndüğünüzde hem benim hem de burada gördüğünüz ağabeyleriniz, ablalarınızın selamlarını, ailelerinize, arkadaşlarınıza götürün, Karabük'e davet ettiğimizi iletin. Ayaklarınıza sağlık, hepinize sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür diliyorum.” diye konuştu.

Törenin ardından öğrenci grubu karayolu ile Bingöl'le hareket etti. Proje kapsamında 20 Ekim 2017 cuma günü ikinci grup öğrenci Karabük'e gelecek.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.09.2025
15:42
Seven:
Seven: 'Filistin hepimizin vicdanını sınayan bir imtihandır'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Filistin'de insanlığın gözü önünde sürdürülen açık bir soykırıma şahit oluyoruz. Henüz 6 yaşında, 355 kurşunla hunharca öldürülen küçük Hind'in, günlerce açlıkla mücadele eden Zeynep'in enkaz altında can veren binlerce masum yavrunun feryadı, hepimizin vicdanını sınayan bir imtihan. Bu çığlık, hepimizin sınavı, ahirette verilecek hesabıdır.'
08.09.2025
15:25
Hüdapar`dan Çözüm Çağrısı
Hüdapar'dan Çözüm Çağrısı
Yerinde incelediği sorunlar sonrası basına açıklamada bulunan HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, dört başlıkta özetlediği sıkıntıların acilen çözülmesi çağrısı yaptı.
08.09.2025
14:35
Bingöl`de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte 374 okulda, 60 bin öğrenci ve 4 bin 530 öğretmen ders başı yaptı. Okulun ilk günü öğrenciler kadar velileri de heyecanlıydı.
08.09.2025
14:27
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bugün başlayan başvurular 12 Eylül'de sona erecek. 22 Eylül'de işbaşı yapılacak, program 31 Mayıs 2026'da sona erecek. Program kapsamında katılımcılara Genel Sağlık Sigortası yapılacak. Katılımcılara ücret olarak çalıştığı gün başına 1.083,00 TL ödeme yapılacak.
07.09.2025
18:14
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktılar
Bingöl'ün Genç İlçesi Makber rampası mevkiinde kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki kayalığa çarptı. 3 kişinin yaralandığı kazada araç hurdaya döndü!
07.09.2025
17:59
12Bingölspor dört atıp lider oldu
12Bingölspor dört atıp lider oldu
Ligin ilk haftasında Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor'u ağırlayan yeşil beyazlı 12Bingölspor, sergilediği yüksek performansla rakip fileleri 4 kez havalandırarak 3 puanı kaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın