KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Öğrenciler şehitlik anıtını ziyaret etti

Bingöl Mimar Sinan İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, Bilaloğlu Köyü mevkiinde bulunan 33 Şehitlik Anıtını ziyaret ederek dualar etti.

Öğrenciler şehitlik anıtını ziyaret etti
30 MART 2017 PERŞEMBE 00:11
0
1810
0
AA aa

Bingöl Mimar Sinan İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Değerler Eğitimi Projesi Mart ayı değeri ‘Vatan Sevgisi' kapsamında Bingöl-Elazığ yolunun 10. kilometresindeki Bilaloğlu köyü mevkiinde bulunan 33 Şehitlik Anıtını ziyaret etti.

Müdür Yardımcısı Mustafa Tut, sınıf öğretmenleri Mahmut Erek ve Rehberlik öğretmeni Şadiye Kandöken nezaretinde şehitliği ziyaret eden öğrenciler, burada askeri yetkililerce karşılandı.

Şehitlerin hikâyesini anlatan askeri yetkililer, daha sonra öğrencilere anıtı gezdirdi. Ziyarete ilişkin okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Vatan sevgisi değeri böylece öğrencilerimizde daha somut halde pekiştirilmiş oldu. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz oldukça etkilendikleri vatan sevgisinin sevgilerinin en yücesi olduğunu dile getirdiler” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın