KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2025 Çarşamba
°C

Öğrenciler yuvaya döndü

‘Gönül Köprüsü' Projesi kapsamında Ankara'ya giden öğrenci gurubu, Bingöl'e döndü.

Öğrenciler yuvaya döndü
28 HAZİRAN 2008 CUMARTESİ 10:17
0
1038
0
AA aa
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Gönül Köprüsü projesi kapsamında Türkiye genelinde uygulanan, diğer bir deyimle Doğu-Batı kaynaşması olarak bilinen ve Bingöl'den yaklaşık olarak 500 öğrencinin katıldığı Ankara gezisi sona erdi. Öğrenci grupları Bingöl'e döndüler.
Ankara gezisi ile ilgili açıklamada bulunan Kız Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Saim Bazencir, bu önemli projede emeği geçenleri tebrik etti.
Bazencir: “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimize, sponsor olan Turkcell'e, projeye destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, gönüllü ailelere, Ankara Ticaret Odası (ATO)'ya, öğrencilerimizle birlikte yemeğe katılan Bingöl Eski Milletvekili Feyzi Berdibek ve iş adamlarına, TBMM'de öğrencilerimizi ağırlayan ve yemek veren Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun'a, bu projede emeği geçen herkese bir veli olarak ve aynı zamanda Anadolu Kız Meslek Lisesi ve Kız Meslek Lisesi Okulu Aile Birliği Başkanı olarak sonsuz teşekkür ediyorum. Bu tür projelerin devam etmesini, özellikle Doğu insanı hakkında ön yargılı olan kişilerin bu tür projelere katılan öğrenciler sayesinde Doğu insanının misafirperverliğini gördükten sonra fikirlerinin değişeceğine yürekten inanıyorum. Unutmayınız ki; çocuklarımız bizlerin yarınları ve geleceğimizin bir teminatıdırlar. Onları asla unutmamalıyız” şeklinde konuştu.
 

 

 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.07.2025
16:04
Bingölspor FK`nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Bingölspor FK'nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Ağırlıklı olarak Akdeniz ve İç Anadolu takımlarının yer aldığı grupta eşleşmeler, 9 Çarşamba günü fikstür çekimiyle belli olacak.
08.07.2025
14:37
Bingöl`de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 10 yıl 9 ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 10 farklı suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı.
08.07.2025
14:24
Bingöl`de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
08.07.2025
14:19
Bakan Kacır`ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Bakan Kacır'ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın çarşamba günü gerçekleşeceği bildirilen Bingöl ziyaretinin iptal edildiği bildirildi. İptalin, şehit cenazeleri nedeniyle gerçekleştiği belirtildi.
08.07.2025
13:59
THY ve AJet`ten
THY ve AJet'ten 'Ada Kıbrıs'a Büyük Destek
'Ada Kıbrıs' logolu uçaklar gökyüzünde tanıtım platformuna dönüşecek. Ahmet Bolat: 'Ada Kıbrıs'ın ana aktörü olmak için bir araya geldik'
07.07.2025
17:18
Bingöl`de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın