KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ekim 2026 Çarşamba

Öğrencilere Başarıya Gülümse konferansı

Bingöl Belediyesi Sanat Atölyesi kapsamında kente gelen Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, lise ve üniversite öğrencilerine konferans verdi.

Öğrencilere Başarıya Gülümse konferansı
14 ŞUBAT 2018 ÇARŞAMBA 23:36
0
2180
0
AA aa

Haber: Hafize ARTAN

Bingöl Belediyesi'nin TÜGVA iş birliğinde düzenlediği ‘Başarıya Gülümse konferansı' Bingöl Kültür Merkezi'nde başladı.

Programda konuşan Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, başarının en önemli kriterinin inanmak olduğunu belirtti.

Başarının önündeki en büyük engellerden birinin akıllı cep telefonları ve televizyonlar olduğunu vurgulayan Aslanhan, “Bu yeniliklere karşı değilim fakat amacının dışında kullanan çok insan var. Bunları amacına uygun kullanırsanız faydalı olur. Mesela televizyon benim aptal bir kutudan ibarettir ve karşıyım çünkü her gün düzenli ders çalışan biri yarım saatte olsa televizyon izliyorsa çalışması boşa gider ve giden tek şey zaman değildir; beyin de bir hafta önceki haline geri döner'' ifadelerinin kullandı.

Aslanhan, “Ya sizde başarı merdivenlerini tırmanacaksınız ya da başaranların ayaklarının altında basamak olacaksınız. Ya tarih yazacaksınız ya da İngilizlerin yazdığı tarihimizi okul sıralarında okumaya devam edeceksiniz. Tercih sizin, karar sizin, yürek sizin, gönül sizin, yolunuz, bahtınız açık olsun” diye konuştu.

Buradaki programın ardından Bingöl Üniversitesi eski rektörlük binası konferans salonunda üniversite öğrencileriyle bulaşan Aslanhan, konferansın ardından soruları cevapladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın