KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Öğrencilere danışmanlık hizmeti

ingöl Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversiteyi kazanıp kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler için hayata geçirilen “İlk Adımda Dost Eli” adlı proje kapsamında binlerce öğrenciye bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti verildi.

Öğrencilere danışmanlık hizmeti
08 EYLÜL 2014 PAZARTESİ 21:13
0
1750
0
AA aa

Bingöl polisi, “İlk Adımda Dost Eli” projesi kapsamında otogarda 4 personelle kurduğu standa, 950 öğrenci ve 300 aileye danışmanlık hizmeti verdi. Otogar ve Bingöl Üniversitesi arası bin 200 öğrenci ise ücretsiz servis olanağı sunuldu.

Üniversite önünde 7 personel açılan standa ise 2 bin 800 öğrenci ve ailesine bilgilendirme ve danışma hizmeti verildi. Proje kapsamında 3 bin 850 kişiye hizmet verildi.

Proje hakkında yapılan açıklamada, üniversite gençliğinin suçtan korunması, üniversite öğrencilerinin ihtiyaç ve mağduriyetlerinin devlet eliyle giderilmesi, istismar edilmelerinin önüne geçilmesinin hedeflendiği kaydedilerek: “Üniversiteye kayıt için ilimize gelen öğrenciler ve beraberindeki aileler tarafımızca otogar ve üniversite girişinde kurulan standlarımızda sıcak bir şekilde karşılanmış, standlarımızda vermiş olduğumuz hizmetten dolayı gelenlerin memnun olarak ayrıldığı gözlemlenmiş, özellikle doğu, batı ve güneydoğudan gelen aileler ve öğrencilerin bu etkinliğe ilgi duymaları tarafımızca yapılan bilgilendirmenin dikkatli ve duyarlı dinlemeleriyle ve kendilerine ne kadar değer verdiğimizi fark etmeleri açısından önem arz ettiği gözlemlenmiştir. İlk defa geldikleri bu ilde kendilerine uzanan bir dost eli olması itibarı ile güvenli ve huzurlu olabileceği duygusuyla ilimizden ayrıldıkları, gerek ailelerine gerekse öğrencilerimize her zaman telefonumuzun, kapımızın açık olduğu söylenmiştir” denildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın