KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Öğrencilere meslek seçimi konusunda uyarılar

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ali Ekin, Genç Mevlana Ortaokulu tarafından düzenlenen kariyer günlerinde meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar önemli olan noktaları anlattı.

Öğrencilere meslek seçimi konusunda uyarılar
31 EKİM 2019 PERŞEMBE 18:01
2
2181
0
AA aa

Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ali Ekin, Genç Mevlana Ortaokulu tarafından düzenlenen kariyer günlerinde öğrenciler ile buluştu. Genç Mevlana Ortaokulu tarafından düzenlenen kariyer günlerinde her hafta farklı mesleklerden alanında başarılı ve tanınmış kişililer aracılığıyla öğrencilere meslekler tanıtılıyor. Bu hafta İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesini dereceyle bitiren Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ali Ekin, sağlık sektörü, hekimlik ve tıp ile ilgili bilgiler vererek, öğrencilerin meslek seçiminde dikkat etmeleri gereken noktalara dikkat çekti.

Ekin: “İlk defa geçen yıl ortaokul düzeyinde kariyer günlerine katıldım. Bunun faydalı olduğunu görünce bizleri davet edenlerin programlarına katılmaya çalıştık. Daha önce üniversiteye hazırlanan öğrencilere seminer veriyorduk. Öğrencilerin bu yaşta gözlerindeki heyecan ve istek beni çok memnun etti. Bu yaşta bu farkındalığın oluşmasını sağlayan ve öğrencilerle bizleri buluşturma imkânını sağlayan okul idaresine, öğrenciler üzerinde büyük bir emeği olan bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Müdürü Zülküf Zengin:" Öğrencilerimizin her alanda başarılı olması için Kariyer Günlerini düzenliyoruz. Alanında tanınmış ve başarılı kişileri okulumuza davet ederek öğrencilerimize örnek olmasını istiyoruz. Zengin, ayrıca okulumuzda koçluk sistemiyle her öğretmenin gözetiminde bir öğrenci grubu olduğunu ve takip edildiğini belirtti. Okul ziyaretleriyle de öğrencileri de motivasyon etmek için elimizden gelen her şeyi öğrencilerimiz için yapıyoruz. Öğrencilerimize bu seminer imkânını sunan başhekim Ali Ekin'e çok çok teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın