KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2026 Perşembe
°C

Öğrencilerin yol çilesi

Sarıçiçek köyüne bağlı Germek mezrası yolu çamurdan geçilmiyor. Minibüs çamur nedeniyle köyün içine kadar gidemediği için öğrenciler yaklaşık 1 kilometrelik yolu yürümek zorunda kalıyor.

Öğrencilerin yol çilesi
17 ŞUBAT 2009 SALI 11:56
0
805
0
AA aa
Sarıçiçek köyüne bağlı Germek mezrasında yaşanan yol sıkıntısı vatandaşları çileden çıkarttı. Araçların çamur nedeniyle geçemediği yoldan her gün 19 öğrenci yürüyerek gidip geliyor.

Köyün yol sıkıntısını dile getiren öğrenci velisi Abdulvahap Çelik; “Köyümüzden 19 öğrenci, taşımalı eğitimle Sarıçiçek köyü ilköğretim okuluna gidiyor. Sarıçiçek ile Germek mezrası arasındaki 3 kilometrelik yol, kış aylarında çamur içinde kaldığı için araçlar öğrencileri köyün içine kadar götüremiyor. Öğrencileri taşıyan köy minibüsü çamur nedeniyle ancak 2 kilometrelik yolu gidebiliyor. Geri kalan 1 kilometrelik yolu ise öğrenciler yürüyerek tamamlamak zorunda kalıyor. Yolun yapılması için ilgili yerlere müracaatta bulunmamıza rağmen bir sonuç alamadık” dedi.

Yolun çamurlu ve dar olması nedeniyle iki gün önce öğrencilerin içinde bulunduğu minibüsün kıl payı uçuruma yuvarlanmaktan kurtulduğunu belirten Çelik; “Yolun yapılması için illa kaza olması mı gerekiyor. Birilerinin ölmesi mi gerekiyor. Biz mezra olarak 12 çocuğumuzu depremde kaybettik. Yolumuzun yapılması ve rahat bir ulaşımın sağlanması için yetkililerden yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Seçimden seçime hatırlanıyoruz”

22 Temmuz 2007 seçimleri öncesi milletvekillerin köylerine gittiğini belirten köy sakinlerinden Abdulvahap Çelik, sadece seçimden seçime hatırlandıklarını söyledi. Çelik; “2007 seçimleri öncesi 3 milletvekili de köyümüze gelip yol sorununu gördüler ve yolun yapılacağını söylediler. Seçim bittikten sonra da unuttular” dedi.


Bingölünsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.06.2026
11:58
Karne Sevinci Bingöl`de Şenliğe Dönüşecek
Karne Sevinci Bingöl'de Şenliğe Dönüşecek
Bingöl Belediyesi, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan çocuklar için renkli bir şenlik programı hazırladı. 26 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar, birbirinden eğlenceli gösteri ve aktivitelerle yaz tatiline coşkulu bir başlangıç yapacak.
25.06.2026
11:47
12Bingölspor`da Gözler 6 Temmuz`a Çevrildi
12Bingölspor'da Gözler 6 Temmuz'a Çevrildi
Yeni başkanını arayan 12Bingölspor'da yeni kongre tarihi açıklandı. 6 Temmuz'da yapılacağı ilan edilen kongre için Kulüpten yapılan açıklamada; 'Kulübümüzün geleceğine katkı sunmak isteyen tüm üyelerimizi ve spor camiamızı genel kurul toplantısına katılmaya, kulübümüze sahip çıkmaya ve yönetime talip olmaya davet ediyoruz.'
24.06.2026
20:18
Beymar Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
Beymar Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel market zincirlerinden Beymar, Simani Mahallesi'nde hizmete açtığı yeni gross marketle toptan ve perakende sektöründeki yatırımlarına bir yenisini ekledi.
24.06.2026
19:32
Bingöl`de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de arsız hırsız polisten kaçamadı!
Bingöl'de polis ekiplerince yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.06.2026
18:50
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL`ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
Emlak ve Araç İlanlarına Sıkı Denetim! 286 Bin TL'ye Kadar Ceza Uygulanabilecek
BESO Başkanı Zülküf Alpay, sosyal medya üzerinden yapılan taşınmaz ve taşıt ilanlarında Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kurallarına uyulması gerektiğini belirterek esnafı uyardı.
24.06.2026
18:38
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Minik Yüreklerden Efrayim Bebeğe Umut
Bingöl'de devlet koruması altındaki çocuklar, SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisine destek olmak için harçlıklarını bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın