KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Öğrencilerinin isteğini kırmadı!

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Aşağı Yağmurlu köyünde görev yapan öğretmen Emine Aydemir, öğrencilerinin 'Okulu özledik, okulu açın' isteğini kırmadı. 6 öğrencisine okul bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uyarak eğitim veren fedakar öğretmen, maske, mesafe ve hijyen kurallarını da ihmal etmiyor.

Öğrencilerinin isteğini kırmadı!
06 EKİM 2020 SALI 16:45
7
4038
4
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı 35 kilometre uzaklıktaki Aşağı Yağmurlu köyündeki öğretmen Emine Aydemir, öğrencilerinin “Okulu özledik, okulu açın” isteğini kırmadı.

Aşağı Yağmurlu İlkokulu'nun bahçesinin büyüklüğünü fırsata çeviren öğretmen, sınıf tahtasını ve sıraları bahçeye taşıyarak sınıfı orada kurdu. 6 öğrenciyle belirli aralıklarda ders işleyen öğretmen, Covid-19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen kurallarını da ihmal etmiyor.

Öğrencilerin sık sık kendisine gelerek okulun açılmasını istediğini aktaran sınıf öğretmeni Emine Aydemir, okul bahçesine sınıfı kurduğunu söyledi.

Aydemir, “Pandemi sürecinden dolayı çocukları okula alamadık fakat çocukların telafi eğitiminden mahrum kalmalarını da istemedik. Çocuklarımızın talebi üzerine yaptık, çünkü sürekli geliyorlardı. Ben burada köyde ikamet ediyorum, yaşıyorum. Çocuklar, öğretmenim okul ne zaman açılacak gibi taleplerle bana geliyorlardı. Onların talepleri üzerine ben de düşündüm ne yapabiliriz diye. Çünkü bizim steril, hijyenik ortamda ve mesafeye dikkat ederek dersleri gerçekleştirmemiz gerekiyordu. Bende çocukların talepleri üzerine okul bahçesi büyük olduğu için burada kurdum. Herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz hijyen koşullarından dolayı” dedi.

Hababam Sınıfı'ndaki bir sahneden ilham aldığını da söyleyen öğretmen Aydemir, “Yeşilçam filmlerinden aslında biraz da esinlendik, tıpkı Mahmut Hoca'nın yaptığı gibi. Eğitim her yerde mümkün yeter ki biz isteyelim. İmkan bizi, imkanları biz oluştururuz” şeklinde konuştu.

“OKULUMUZU ÇOK ÖZLEDİK, ÖĞRETMENİMİZDEN RİCA ETTİK”

Okulu çok özlediklerini ve öğretmenlerinden okulu açmalarını rica ettiklerini söyleyen Züleyha Gültekin, “Okulumuzu çok özledik, öğretmenimizden rica ettik. Lütfen okulu açın açın dedik. Bu hastalıktan dolayı okulumuzu açamadık. Okumayı çok seviyoruz, arkadaşlarımızla burada ders görüyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63028)
08 Ekim 2020 Perşembe 16:45
Reklamları izlediniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_63014)
08 Ekim 2020 Perşembe 08:52
böyle fedakar öğretmenlere ihtiyaç var. inşallah diğerlerine örnek olur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62987)
07 Ekim 2020 Çarşamba 09:54
medaya çıkması yasal olarak suç.işini yap balık bilmezse Halık bilir. Halukun bilmesine gerek yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62985)
07 Ekim 2020 Çarşamba 09:29
gerçekten süpersiniz, bir vatandaş olarak tebrik ederim, teşekkür ederim
21.08.2026
03:09
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl esnafına özel POS anlaşması
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran'ın girişimleriyle Kuveyt Türk Katılım Bankası ile yapılan anlaşmayla, Bingöl esnaf ve sanatkârlarına özel POS avantajları sağlanacak. Anlaşma kapsamında düşük komisyon oranları, ertesi gün ödeme ve ücretsiz EFT/havale gibi imkanlar sunulacak.
21.08.2026
03:07
Çaytepe ASM`de tavan dikiş tutmuyor!
Çaytepe ASM'de tavan dikiş tutmuyor!
Genç'in Çaytepe köyündeki Aile Sağlığı Merkezi'nde 9 Temmuz'da çöken tavan, yapılan müdahaleye rağmen yaklaşık 40 gün sonra yeniden çöktü. Doktorun muayene yaptığı sırada meydana gelen olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Yıkım kararı alınan binada hizmete devam edilmesi ise can güvenliğine verilen değerin göstergesi!
21.08.2026
03:06
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik sigortasında yeni dönem
Trafik ve kasko hasarlarında vatandaşların başvurabileceği ortak iletişim noktası oluşturuluyor. 1 Eylül'de devreye alınması planlanan ALO 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi (OHİM) ile hasar bildirimlerinin tek merkezden alınarak ilgili sigorta şirketlerine yönlendirilmesi hedefleniyor.
21.08.2026
03:05
Bingöl`ün bilim gururlarına Özel`den tebrik
Bingöl'ün bilim gururlarına Özel'den tebrik
TÜBİTAK 2204-C Kutup Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye birincisi olan BİLSEM öğrencileri, Bingöl İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Özel, öğrencileri ve proje ekibini kutlayarak bilimsel çalışmalarındaki başarılarının artarak devam etmesini diledi.
21.08.2026
03:04
'Bingöl balı için sahada bizi yalnız bırakmayın'
Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Salcı, 1.500 bal üreticisinin emeğini daha güçlü bir marka değerine dönüştürmek için Bingöllü iş insanlarına destek ve iş birliği çağrısında bulundu. Birliğin 2027 hedefi ise Bingöl balını Avrupa Birliği pazarına taşımak.
21.08.2026
03:03
Bingöl`de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Bingöl'de Feci Kaza! Sürücü ağır yaralandı
Hafriyat kamyonuna arkadan çarpan pikabın ön kısmı büyük ölçüde hasar görürken, sürücü araç içerisinde sıkıştı. Ağır yaralı sürücü, araçtan çıkarılarak ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın