KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Öğretmenler yemekte buluştu

Bingöl Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye derneklerden Kalem Der, Siyer sınavında gözetmen olarak gören yapan öğretmenlere yemek verdi.

Öğretmenler yemekte buluştu
03 HAZİRAN 2013 PAZARTESİ 06:33
0
1478
0
AA aa

Peygamber Sevdalıları Platformu Türkiye genelinde 80'i aşkın merkezde 26 Mayıs 2013'te Umre Ödüllü “Kutlu Doğum Siyer Sınavı” yaptı. Kalem Der de bu sınavın Bingöl merkezde yapılması noktasında bir çaba üstlendi.

Özellikle bu sınavın yapılmasında gözetmenlere büyük görevler düştü. Kalem Der üye ve gönüllülerinden olan çoğu öğretmen gözetmenlere bir vefa ve teşekkür örneği olarak dernek salonunda hafta sonu yemek verildi.

Yemeğe davetli olarak katılanlara teşekkür babından bir sunum yapan dernek gönüllüsü Eğitimci Mehmet Aslan Hoca: “Böyle güzide bir topluluğa teşekkür adına da olsa bir şeyler söylemek güzel bir duygudur. Bugüne kadar sınavların çoğunda bizlerin veya sınav adaylarının karşısına birçok insanın hayatı soru olarak çıktı. Belki de bu insanların çoğunun hayatı ciddi anlamda bizi ilgilendirmiyordu. Ama bu sınav, diğer sınavlardan daha ayrı olarak hayatımızın adeta anlamı olan Resulullah'ı gündemimize taşıdı. Sınava girenlerin birçoğu, “Bu sınavda umre ödüllünü kazanamasam da Hazret-i Muhammed aleyhisselam'ı tanıma adına kendimi ölçtüğüm için memnunum.” Derken birçoğu da gözlemlerimiz sonucu belki de bir sınava ilk kez girenlerden oluşuyordu. Haliyle sizler de makamı her şeyden üstün olan bu yüce şahsiyetin tanınmasıyla ilgili sınavda istekle, aşkla görev aldınız. Bu güzel davranışlarınızdan dolayı sizi tebrik ve size teşekkür ederken böylesi sınavların süreklilik kazanmasını umuyoruz” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın