KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2025 Salı
°C

Öğretmenlerden yeni dönem hazırlıkları

Kasım ara tatilinde Bingöl'deki okullarda fiziki ihtiyaçların karşılanması, yeni dönem hazırlıkları, mesleki eğitim çalışmaları gibi etkinlikler ve veli toplantıları düzenlendi.

Öğretmenlerden yeni dönem hazırlıkları
19 KASIM 2019 SALI 20:40
0
1585
1
AA aa

Milli Eğitim Bakanlığı 2019-2020 iş takvimini açıklarken bu seneden geçerli olmak üzere yaz ve sömestr olan iki tatil sayısının dörde yükseldiğini duyurmuştu. 18 Kasım'da başlayan ara tatil 22 Kasım'da son bulacak. İkinci ara tatil ise 6-10 Nisan 2020 tarihleri arasında olacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni tatil modelinin eğitimde verimliliği arttırmak ve öğretmenlerin dinlenmesine imkân vermek olduğunu açıklamıştı. Eğitimde yeni tatil modeli, veli, zümre toplantıları, mesleki gelişim çalışmaları, okulların bazı fiziki ihtiyaçlarının karşılanması için de fırsat olacak.

Ara tatil döneminde Bingöl'de okulların ihtiyaçlarını gidermek, yeni dönem hazırlıkları, mesleki eğitim çalışmaları gibi etkinlikler ve veli toplantıları düzenlendi.

TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu öğretmen ve velileri İl Halk Kütüphanesinde kitap okuma etkinliği düzenledi.Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi e-twinnig koordinatörü Gülten Butakın, Mimar Sinan Ortaokulu öğretmenlerine e-twinnigportalı ve projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. İMKB ilköğretim ortaokulu, ara tatilde oyun bahçesi hazırladı. Şehit Mustafa Gündoğdu İlkokulu öğretmenleri ara tatilde atölye faaliyetleri gerçekleştirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52814)
20 Kasım 2019 Çarşamba 07:24
75 ilkokuluna tatil sonrası geçilecek mi?
13.05.2025
14:38
Bingöl`de kamyonet takla attı: 1 yaralı
Bingöl'de kamyonet takla attı: 1 yaralı
Bingöl'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet refüje çıkıp takla attı. Kazada 1 kişi yaralandı.
13.05.2025
14:37
Hakkında hapis cezası vardı! Polis yakaladı
Hakkında hapis cezası vardı! Polis yakaladı
Bingöl'de hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
13.05.2025
14:36
MEB Daire Başkanları Bingöl`de…
MEB Daire Başkanları Bingöl'de…
Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Bingöl'de temaslarda bulundu. Toplantıların ve ziyaretlerin, halk eğitimi faaliyetlerinin niteliğini artırmaya, yereldeki uygulamaların güçlendirilmesine ve eğitim politikalarının daha etkin uygulanmasına katkı sağlamasının hedeflendiği kaydedildi.
13.05.2025
00:33
Ankara BİNYAR`da seçim! Zazaoğlu güven tazeledi
Ankara BİNYAR'da seçim! Zazaoğlu güven tazeledi
Dernek faaliyetlerinin yalnızca yönetim kurulu üyeleriyle sınırlı olmadığını belirterek tüm Bingöllülerin desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Başkan Yakup Zazaoğlu: 'Bu dernek hepimizin. Tüm hemşerilerimiz derneğimizin doğal üyesidir. Yeni dönemde projelerimizi daha da çeşitlendirecek, Bingöl kültürünü ve dayanışmasını Ankara'da daha görünür hale getireceğiz' dedi.
12.05.2025
17:33
Baran:
Baran: 'Bu topraklarda kardeşlik çiçek açmıştır'
PKK'nın silah bırakma kararıyla ilgili 'Aziz milletimizin yıllardır beklediği bir sürecin önemli bir eşiği olarak görülmektedir' sözleriyle yorumlayan MHP Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran: 'Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, Türk milletinin her bir ferdine sabırla, kararlılıkla ve fedakârlıkla ekilen huzur tohumları artık yeşermiş, umutla sulanan bu topraklarda kardeşlik çiçek açmıştır' dedi.
12.05.2025
16:59
Seven: `Yeni bir dönemin kapısı açılacaktır`
Seven: 'Yeni bir dönemin kapısı açılacaktır'
PKK, 5-7 Mayıs'ta topladığı kongresinin ardından fesih kararını ve silah bıraktığını açıkladı. Açıklamanın ardından değerlendirmesini paylaşan AK Parti Bingöl İl Başkanı Seven: 'Ülkemiz ve bölgemiz için bir milattır. Deklare edilen kararın somut olarak ve eksiksiz hayata geçmesi bir dönüm noktası olacak, terörün tamamen bitmesi halinde yeni bir dönemin kapısı açılacaktır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın