KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Oğuldere muhtarından sitem dolu sözler

Sancak Beldesi Oğuldere Köyü Muhtarı Heser Bakır, yaklaşık üç yıldır köylerine içme suyu sağlanması için yapılan girişimlerin sonuçsuz kaldığını kaydederek, ilgili kuruma sitem etti.

Oğuldere muhtarından sitem dolu sözler
25 HAZİRAN 2014 ÇARŞAMBA 20:30
0
3194
0
AA aa

Köylünün sorunlara ilişkin gündeme getirdikleri sorunları ilgili kurumlara bildirdiğini fakat sürekli olarak ilgisizlikle karşılaştığını ifade eden Muhtar Bakır: “Aciliyet gerektiren sorunlarımız programa alınmayarak hep ertelemeyle karşı karşıya kaldık. Bu etik ve adil yapılmadığında benim gibi meslektaşlarımdan olumsuz tepki alınmasına neden olmuştur. 2011, 2012, 2013 yılları içinde acil sorunlarımızda kaynaklarımızın çok olduğunu belirterek 24 saat arayla 2-3 saatt su aldığımızı aktarmıştık. Bunun acil bir şekilde programa alınmasını talep etmemize rağmen talebimiz karşılanmamıştır. Bu çerçevede oluşacak olumsuz sağlık koşullarından mesul olmadığımı belirtmişim. Yine 2011 yılı için ilgili kurum tarafından Oğuldere köyümüze yapılan asfaltın tekrar ikinci asfaltı yapılmadığından bu güzel imkanın boşa gittiğini, şuan stabilize yol olarak kullanılmaktadır. Oğuldere köyü muhtarı olarak hiçbir kurum amirimi ve personelini şikayet anlamını taşıyan satırlar olarak görülmemesini özellikle rica ediyorum. Sadece sitemim hizmet talebine kulak verilmesidir. Bu konudaki talebim ilgili kurumlar tarafından ciddiye alınarak acil olan köy sorunlarına duyarlı davranmalarını rica ediyorum” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın