KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2025 Perşembe
°C

Oğuldere muhtarından sitem dolu sözler

Sancak Beldesi Oğuldere Köyü Muhtarı Heser Bakır, yaklaşık üç yıldır köylerine içme suyu sağlanması için yapılan girişimlerin sonuçsuz kaldığını kaydederek, ilgili kuruma sitem etti.

Oğuldere muhtarından sitem dolu sözler
25 HAZİRAN 2014 ÇARŞAMBA 20:30
0
2983
0
AA aa

Köylünün sorunlara ilişkin gündeme getirdikleri sorunları ilgili kurumlara bildirdiğini fakat sürekli olarak ilgisizlikle karşılaştığını ifade eden Muhtar Bakır: “Aciliyet gerektiren sorunlarımız programa alınmayarak hep ertelemeyle karşı karşıya kaldık. Bu etik ve adil yapılmadığında benim gibi meslektaşlarımdan olumsuz tepki alınmasına neden olmuştur. 2011, 2012, 2013 yılları içinde acil sorunlarımızda kaynaklarımızın çok olduğunu belirterek 24 saat arayla 2-3 saatt su aldığımızı aktarmıştık. Bunun acil bir şekilde programa alınmasını talep etmemize rağmen talebimiz karşılanmamıştır. Bu çerçevede oluşacak olumsuz sağlık koşullarından mesul olmadığımı belirtmişim. Yine 2011 yılı için ilgili kurum tarafından Oğuldere köyümüze yapılan asfaltın tekrar ikinci asfaltı yapılmadığından bu güzel imkanın boşa gittiğini, şuan stabilize yol olarak kullanılmaktadır. Oğuldere köyü muhtarı olarak hiçbir kurum amirimi ve personelini şikayet anlamını taşıyan satırlar olarak görülmemesini özellikle rica ediyorum. Sadece sitemim hizmet talebine kulak verilmesidir. Bu konudaki talebim ilgili kurumlar tarafından ciddiye alınarak acil olan köy sorunlarına duyarlı davranmalarını rica ediyorum” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.09.2025
18:09
AK Parti`ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
AK Parti'ye katılmıştılar! Rozetleri takıldı
Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye katılan Bingöl Belediyesi Meclis üyelerinin parti rozetleri, Bingöl'e gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir tarafından takıldı.
03.09.2025
17:50
'Hizmet bizim işimiz, hezimet CHP'nin işi'
AK Parti'nin 'Türkiye Buluşmaları' kapsamında Bingöl'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, CHP'ye yüklendi: 'Hizmet bizim işimiz. Eser üretmek bizim işimiz. Hezimet CHP'nin işi, hasar CHP'nin işi, siyasete gölge düşürmek CHP'nin işi' dedi.
03.09.2025
15:25
Türkiye`de Yatırımın Yeni Adresi: Trinkfon, İlk Kampanyasında Forbody ile Yatırımcıları Buluşturuyor
Türkiye'de Yatırımın Yeni Adresi: Trinkfon, İlk Kampanyasında Forbody ile Yatırımcıları Buluşturuyor
Trinkfon, SPK lisanslı paya dayalı kitle fonlama platformu olarak faaliyetlerine başladı. İlk yatırım kampanyası, spor ve sağlıklı yaşam uygulaması Forbody ile Ekim 2025'te hayata geçecek. Yatırımcılar, küçük tutarlarla girişimlere ortak olma fırsatı yakalayacak.
03.09.2025
15:14
12 Bingölspor`dan Efrayim bebek için anlamlı destek
12 Bingölspor'dan Efrayim bebek için anlamlı destek
TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, ligde oynanacak ilk maçın gelirini hayatta kalma mücadelesi veren Bingöllü SMA hastası Efrayim Gökalp için bağışlayacak.
03.09.2025
14:49
Havaya ateş eden, trafikte yol kesenlere ceza yolda
Havaya ateş eden, trafikte yol kesenlere ceza yolda
Adalet Bakanı Tunç, trafikte yol kesen ve düğünlerde havaya ateş açan magandalara ilişkin yeni pakette yer alacak olan cezalardan bahsetti.
03.09.2025
13:33
Motorine bir zam daha! Bingöl`de ne kadar olacak?
Motorine bir zam daha! Bingöl'de ne kadar olacak?
Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını etkilerken, motorine bir zam daha geleceği bildirildi. Yeni zamla birlikte Bingöl'de motorin fiyatı 57 TL'ye yaklaşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın