KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Oh be küfür duymayacağım

Siyah beyazlılara karşı oynadığı her maçta rakip taraftarların hakaretlerine maruz kaldığını belirten tecrübeli futbolcu, "Seyircisiz oynama cezası sayesinde hayatımda ilk kez bir Beşiktaş maçında küfür yemeyeceğim" dedi.

Oh be küfür duymayacağım
26 EYLÜL 2007 ÇARŞAMBA 09:01
0
1050
0
AA aa
G.SARAY'ın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman, cumartesi günkü Beşiktaş derbisi için çarpıcı bir yorum yaparak, "Hayatımda ilk kez bir maç seyircisiz oynanacağı için seviniyorum. Çünkü, bu sayede Beşiktaş taraftarından küfür yemeyeceğim" dedi.

2001 yılında Beşiktaş'tan Galatasaray'a transfer olduktan sonra siyah beyazlı takımla oynadıkları her derbi maçta rakip taraftarların küfürlü tezahüratlarına hedef olduğunu belirten Ayhan, şunları söyledi:

"Maçların taraftara kapalı olması hoş bir şey değil. Çünkü, seyircisiz futbol olmaz. Fakat, bu haftaki Beşiktaş maçı seyircisiz oynanacağı için seviniyorum. Hiç olmazsa küfür yemeyeceğim. Gerçi belli olmaz; Beşiktaş taraftarı stadın dışında bile rahat durmayıp, bana küfür edebilir. Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda yaşanacak sessizlik bir yerde benim işime yaradı."

Kazanırsak rahatlarız

Ayhan,
Beşiktaş derbisinin kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Beşiktaş'la aramızda şu an iki puan var. Yenersek beş puana çıkaracağız, ki bu fark şampiyonluk yarışında bize çok büyük avantaj getirir. Önümüzün açılmasını ve rahatlamamızı sağlar. Takımdaki herkes bu maçın öneminin farkında. Cumartesi günü forma giyen herkes kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır" diye konuştu.

3 maç ceza almıştı

1998 yılında 8.5 milyon dolar bonservis bedeliyle Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a gelen Ayhan, 2001 yılında Galatasaray'a transfer olunca siyah beyazlı taraftarların hedefi haline gelmişti. O tarihten sonra Ayhan'ın oynadığı her Beşiktaş-Galatasaray derbisinde tatsız olaylar yaşandı. Tecrübeli futbolcu, 10 Aralık 2005'te Ali Sami Yen Stadı'nda yapılan bir derbi karşılaşmasında siyah beyazlı taraftarlara el kol hareketleri yapınca 3 maç ceza almıştı

Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın