KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Okul inşaatında 20 bin tl'lik hırsızlık

Bingöl Merkez’de bir okul inşaatına giren hırsızların, 20 bin lira değerindeki malzemeyi çalarak kayıplara karıştığı, güvenlik güçlerinin araştırma başlattığı belirtildi.

Okul inşaatında 20 bin tl`lik hırsızlık
21 TEMMUZ 2015 SALI 22:43
0
2384
0
AA aa

Bingöl Merkez Yeşilyurt Mahallesi civarında yeni tamamlanan bir okul inşaatına giren hırsızlar, 20 bin lira değerindeki malzemeyi çalarak kayıplara karıştı.

Olay önceki gün Bingöl Merkez Yeşilyurt Mahallesinde bulunan bir okul inşaatında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yapımı yeni tamamlanan okul inşaatına giren kişi veya kişiler, 20 bin lira değerinde ki inşaat malzemesini yanlarında getirdikleri araca yükleyerek kayıplara karıştı.

Olayla ilgili adli makamlara başvuruda bulunduklarını belirten yüklenici firmanın sahibi işadamı Bayram Girişen, “Burası 24 derslikli Merkez Yeşilyurt İlköğretim Okulu'dur. Yapımı tamamlandı ve bu hafta içerisinde teslim edeceğiz. Buraya gelen hırsızlar, yan şantiyede istiflediğimiz 20 bin TL değerinde ki malzememizi çalmışlar. Bayram tatiline giden bekçinin olmayışından istifade eden hırsızlar, yaklaşık 400 tane kalıpta kullanılan panoyu kamyonla gelip götürmüşler. Biz olayı fark ettiğimiz gibi polise haber verdik.” dedi.

Olayın araştırıldığını belirten Girişen, “Olayda bizim de ihmalimiz var. Çünkü bekçimiz bayram tatiline gittiğinde bizim dikkat etmemiz gerekti. Biz dikkat etmedik ve gelip kontrol etmedik. Olayın kim veya kimler tarafından gerçekleştirildiği ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Bingöl de bu tip hırsızlık olayları pek olmuyor. Yaklaşık 20 bin TL değerinde zararımız var. Polis çağırdık tutanak tutuldu. Olayı kimin yaptığı şuan araştırılıyor. Polis ve Jandarma ortak bir çalışma başlatarak çevrede olayla ilgili ipucu arıyor” şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA)

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın