KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Okul koridorunu çocuk parkına çevirdiler

Genç Yunus Emre İlkokulu idarecileri, öğrencilerin okul içinde daha iyi vakit geçirmeleri için okulun bir koridorunu kapatarak çocuk parkına çevirdi.

Okul koridorunu çocuk parkına çevirdiler
27 ŞUBAT 2017 PAZARTESİ 00:16
0
1888
0
AA aa

Genç Yunus Emre İlkokulu idarecileri yeni bir çalışmaya imza atarak takdir topladı. Okul yönetimi öğrencilerin okul içerisinde ders dışında daha rahat ve faydalı vakit geçirmeleri için okulun giriş katındaki koridoru kapatıp mini bir çocuk parkına dönüştürdü. Öğrencilerin ders dışındaki vakitlerini daha iyi değerlendirmeleri için böyle anlamlı bir çalışma yaptıklarını belirten Genç Yunus Emre İlkokulu Müdürü Ahmet Bural, “Bu çalışmamızdaki amaç öğrencilerimize farklı bir aktivite kazandırmaktı. Çocuklarımıza ders dışındaki vakitlerini daha eğlenceli ve verimli kullanmalarını sağlamaktı. Bu kapsamda Okulum bünyesinde mevcut bulunan 1 anasınıfımızın sayısını 2 ye ve 2 şubemizin sayısını 4 e çıkarmak için zemin koridorunu kapatıp, Hali döşeyerek ve çocuk parkı kurduk. Girişini bağımsız olarak verdiğimiz Anaokulu seviyesinde sınıflar oluşturduk. Farklı ve faydalı bir çalışma yaptık” dedi.

DİNLER DE ÇALIŞMAYI YAKINDAN İNCELEDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, Şube müdürleri Mehmet Atalay ve Davut Yurttaş, MEBBİS Yöneticisi Muhammet Döner Genç Yunus Emre İlkokulunda hayat geçirilen bu faydalı ve örnek teşkil eden çalışmayı incelemelerde bulundular. Okul Yönetiminden çalışmayla alakalı bilgi alan Dinler ve beraberindeki heyet böyle faydalı ve örnek teşkil eden bir çalışma yaptıkları için okul yönetimine ve öğretmenlere teşekkür etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.05.2026
21:39
Kooperatiften Yayan`ın iddiaların jet yanıt!
Kooperatiften Yayan'ın iddiaların jet yanıt! 'Genel Kurul Şeffaf ve Usule Uygun Yapıldı'
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Demir, genel kurul sonrası ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, sürecin mevzuata uygun ve şeffaf şekilde yürütüldüğünü ve genel kurulun kamera kaydı altında olduğunu açıkladı.
03.05.2026
19:48
Bingöl Basın Konseyi`nden `Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi`
Bingöl Basın Konseyi'nden 'Yapay Zekâ Destekli Medya Uzmanlığı Eğitimi'
Bingöl Basın Konseyi tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde yapay zekâ araçlarının kullanımı konularında teorik ve uygulamalı bilgiler aktarıldı. Yapay zekâ teknolojilerinin medya alanında sunduğu imkânlara dikkat çekerken, bu araçların bilinçli ve etik kullanımının önemine vurgu yapan Konsey Başkanı Bayraktar, farklı alanlarda eğitim programları düzenlemeye devam edeceklerini vurguladı.
03.05.2026
19:46
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası
Genç Muratspor Küme Düştü! Kritik Maç Sonrası 'Şike' İddiası
Genç Muratspor'un Doğubeyazıtspor'u 2-0 mağlup etti ve bu skorla ligde kalacaktı ancak aynı anda oynanan Kurtalanspor – Şırnak Petrolspor maçı 5 dakika uzatıldı ve Kurtalanspor 5 dakikada 3 gol atarak 5-4 maçı kazanınca Genç Muratspor küme düştü.
03.05.2026
19:45
Yayan`dan `Genel Kurulda Usulsüzlük` iddiası!
Yayan'dan 'Genel Kurulda Usulsüzlük' iddiası!
Bingöl Üçüncü Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi genel kurulunda adaylıktan çekilen Saim Yayan, 501 üyeli kooperatifte yönetimin yalnızca 27 oyla belirlenmesini eleştirerek, sürecin usulsüz ve adil olmayan bir şekilde yürütüldüğünü öne sürdü.
03.05.2026
19:43
Bingöl`de yakalanan 16 şüpheliden 4`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 16 şüpheliden 4'ü tutuklandı
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yürütülen narkotik ve asayiş uygulamalarında 16 şüpheli yakalanırken, 4 kişi tutuklandı.
03.05.2026
19:42
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Bingöl'de Yapı Stokunun Yüzde 75'i Yenilenmiştir'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 1 Mayıs 2003 depreminin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, il genelinde yapı stokunun yüzde 75 oranında yenilendiğini belirterek, konteyner ve çadır kent kapasitesine ilişkin detayları paylaştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın