KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Okul müdürleri yılsonunu değerlendirdi

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı başkanlığında, TBMM Vakfı Bingöl Fen Lisesinde toplanan okul müdürleri, yılsonu genel değerlendirmesi yaptı.

Okul müdürleri yılsonunu değerlendirdi
09 HAZİRAN 2015 SALI 01:02
0
1650
0
AA aa

Toplantıda konuşan Sarı, “Başarılı, güzel ve yoğun bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Emeği geçen sizlere ve sizlerin aracılığıyla bütün öğretmen ve personelimize teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız yaz döneminde de aynı hızla devam edecek. Okullarımızın yaz döneminde bütün onarım işlerini yaparak ve donatım eksikliklerini gidererek yeni eğitim öğretim yılına hazır girmelerini istiyoruz” dedi.

Eğitim öğretim manasında yöneticilerin desteklerini esirgemediklerinin altını çizen Sarı, “İdareci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rutin işlerin dışına çıkarak daha çok gayret gösterdiniz. Aynı zamanda öğretmenlerimiz için de aynısı söz konusu, görüyorum ki Bingöl'de idarecisi, öğretmeni topyekûn eğitimin ve Bingöl'ün kalkınması için elinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Bu manada hepinize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bizler okulda ve okul dışında öğrencilerimize verdiğimiz eğitim ile öğretim ile onları dünyaya yön veren lider özellikler ile donatılmış bireyler olarak görmek istiyoruz. Biz onlar için buradayız ve çalışıyoruz. Bu manada yapılan çalışmaları önemsiyor ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bingöl için daha çok çaba gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Sarı, “Değerlerimizi ön plana çıkarmak için birçok alanda çalışmalar düzenledik. Bu manada değerler eğitimiyle ilgili farklı çalışmalara imza attık. Fiziki manada birçok atılım oldu. İlimizde fiziki manada çok ciddi bir gelişme olduğunu görebiliyoruz. Okul sayımızla yapılan işleri mukayese ettiğimizde Bingöl çok çok öndedir. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gecemiz ile gündüzümüzle hep birlikte çalışmaya gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.07.2026
15:02
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Kent Meydanı Otoparkı Hizmete Açıldı
Bingöl Belediyesi'nin şehir merkezindeki otopark sorununa çözüm olarak hayata geçirdiği Kent Meydanı Otoparkı hizmet vermeye başladı. Toplam 500 araç kapasiteli otopark, 24 saat kesintisiz hizmet sunacak. Otopark için saatlik ve aylık abonelik ücret tarifesi de açıklandı.
02.07.2026
14:56
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Klima yüklü kamyonet alev alev yandı
Bingöl-Diyarbakır karayolunda seyir halindeyken alev alan klima yüklü kamyonet kullanılamaz hale geldi. Genç Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangının ormanlık alana sıçraması önlendi.
02.07.2026
14:30
Bingöl Adalet Ormanı`nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Adalet Ormanı'nda ağaçlar geleceğe hazırlanıyor
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bingöl Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğinde oluşturulan Adalet Ormanı'nda sulama ve bakım çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla, fidanların sağlıklı gelişiminin desteklenmesi hedefleniyor.
01.07.2026
12:17
Bingöl`den TÜBİTAK`ta Türkiye birinciliği
Bingöl'den TÜBİTAK'ta Türkiye birinciliği
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı`da sulama krizi!
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın