KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Okul yolu alkol yolu oldu

Defalarca gündeme gelen fakat yetkililerin bir türlü önlem almadıkları Bingöl Cumhuriyet Kız YİBO çevresinde alkol ve uyuşturucu kullanımı had safhada…

Okul yolu alkol yolu oldu
01 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA 16:09
0
2716
3
AA aa

Bingöl'de basında defalarca gündeme gelen Cumhuriyet Kız YİBO'nun hemen karşısında yer alan Sancak - Kiğı - Adaklı grup yolu üstünde içki ve uyuşturucu kullanımı olduğu yönündeki haberlere rağmen yetkililer, tedbir almaması dikkatlerden kaçmadı.

Kurudere Köyü ile Cumhuriyet Kız YİBO arasındaki yolda sıralanan araçlar arasından evlerine gitmek isteyen Kurudereliler ciddi rahatsızlık yaşıyorlar. Vatandaşlar önlem alınmamasına tepkili!

Yol kenarında alkol ve uyuşturucu kullanımı Kurudere Köyü İlkokulu ile Cumhuriyet Kız YİBO'da okuyan küçük yaştaki öğrencileri kötü etkiliyor.

Köylüler ve öğrencilerin yoğun bir şekilde kullandığı güzergâhta alkol ve uyuşturucu kullanılması nedeniyle bayanların ve çocukların bu yolu kullanmak istemedikleri belir5tildi.

Yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar: “Başta Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer olmak üzere ilin yetkili amirlerinin olaya müdahale etmelerini istiyoruz. Bu konuyu daha önce de gündeme getirdik, ancak değişen bir şey olmadı. Bayanlarımız ve okula giden öğrencilerimiz mecburiyetten bu güzergâhı kullanıyor. Yolu kullanırken, korktuklarını belirtiyorlar” diyerek isyan eden Köy Konutları sakinleri ise Valiliğin bu tehlikeyi tez zamanda şehirden uzaklaştırmalarını istediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ibrahim (@Misafir_13371)
02 Mayıs 2013 Perşembe 13:52
ben kuruderede oturuyorum bu yoluda mecburen kullanıyorum hergun ordan işe gidip gelıyorum orda gordüklerım anlatılcak gıbı degıl yol kenarlarında oturup kova çekenler mi içki içip kendini kaybeden mı ne desenız var yetkılılerden acil yardım beklıyoruz
ismail (@Misafir_13360)
01 Mayıs 2013 Çarşamba 20:26
Çeper altlarından bu milleti kurtarmak için içkili restoranta ihtiyaç var.Şimdiye kadar izin verilmedi de ne oldu?
fırat demir (@Misafir_13355)
01 Mayıs 2013 Çarşamba 16:30
bide bu özel bingöl hastenesinin arka tarafındaki boş evlere bi önlem alınsın o boş evlerde her türlü pislik dönüyor.belediye neden bu boş evleri yıkmıyor bi gelin görün lise ögrencilerini o boş evlerde yemedikleri halt yok.yazık bunlara yetkililer acilen bi önlem alın
06.05.2026
17:51
Bingöl`de süt üreticisine destek
Bingöl'de süt üreticisine destek
Bingöl'de DAP Kalkınma İdaresi desteğiyle yürütülen proje kapsamında 40 süt soğutma tankı üreticilere teslim edildi, sürü yönetimi kursunu tamamlayan 62 kursiyere sertifika verildi.
06.05.2026
17:50
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Murat Etüt Merkezi hizmete açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrencilere haftanın 7 günü ücretsiz hizmet verecek Murat Etüt Merkezi düzenlenen törende dualarla açıldı. Merkezde ders desteğinden deneme sınavlarına kadar geniş kapsamlı imkanlar sunulacak.
06.05.2026
17:49
Genç`e kütüphane ve etüt merkezi
Genç'e kütüphane ve etüt merkezi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın seçim vaatleri arasında yer alan etüt merkezi ve halk kütüphanesi projesi ihale aşamasına geldi. 400 kişi kapasiteli merkezin 2026-2027 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.
06.05.2026
17:48
Bingöl`de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'de 229 personel kayıp öğretmen için sahada
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs'ta evden çıktıktan sonra kaybolan emekli öğretmen Kutbattin Keskin'i bulmak için 3 ilden gelen ekiplerin de katılımıyla 229 personelle arama çalışması yürütülüyor.
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın