KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Okullar dersbaşı yaptı


İlk ve orta öğretim okulları bugün açılıyor, yaklaşık 56 bin 257 öğrenci ders başı yapacak.
İlköğretim ve Ortaöğretim (lise) okulları, 2006-2007 eğitim-öğretim yılını bugün açıyor. Bingöl'de yaklaşık 56 bin 257 öğrenci ders başı yapacak.

Okullar dersbaşı yaptı
19 EYLÜL 2006 SALI 00:08
0
1053
0
AA aa
3 ay süren yaz tatilinden sonra öğrenci ve öğretmenler yeni eğitim öğretim yılına merhaba diyecek. İlk ve orta öğretim okulları bugün açılıyor, yaklaşık 56 bin 257 öğrenci ders başı yapacak.
İlköğretim ve Ortaöğretim (lise) okulları, 2006-2007 eğitim-öğretim yılını bugün açıyor. Bingöl'de yaklaşık 56 bin 257 öğrenci ders başı yapacak. 3 ay süren yaz tatilinden sonra öğrenci ve öğretmenler yeni eğitim öğretim yılına merhaba diyecek.
Okulların açılması ile birlikte 18-22 Eylül 2006 tarihleri arasının İlköğretim Haftası olarak kutlanacağı bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İlköğretim Haftası kutlama programı şöyle gerçekleşecek. "18 Eylül (bugün) saat 09:00'da Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulacak, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunacak, aynı gün Ankara Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu'nda bir kutlama programı gerçekleştirilecek. Program, saat 10:00'da, saygı duruşu ile başlayacak. İstiklal Marşı ve Öğrenci Andı'nın okunması ile devam edecek olan program, konuşmalar, şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ve resim sergisinin ardından son bulacak. Yine aynı gün saat 16:30'da öğrenci ziyaretleri ile sürecek kutlama programı, Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü de ziyaret edilecek. Hafta boyunca bazı okullarda şenlikler düzenlenecek.

bingolgazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın