KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

Okullar yeni eğitim sezonuna hazırlanıyor!

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel: '2022-2023 eğitim öğretim yılında bakım ve onarımı devam eden okullarımızı ilk ders zilinin çalacağı güne kadar hazır hale getireceğiz.'

Okullar yeni eğitim sezonuna hazırlanıyor!
24 AĞUSTOS 2022 ÇARŞAMBA 19:37
4
1422
4
AA aa

Bingöl'de 2022-2023 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları devam ederken, Temel Eğitimde ‘10 Bin Okul ve Çevre Dostu Bin Okul' Projesi kapsamında okullarda boya, tadilat, temizlik ve peyzaj çalışmaları aralıksız sürüyor.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında okullarda tadilat çalışmaları devam ediyor. Yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan tadilat çalışmalarının bitirilebilmesi için İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel çalışmaları yakından takip ediyor.

Millî Eğitim Bakanlığının açıkladığı takvime göre 5 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi okullardaki çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. İlk olarak okul öncesi eğitim ile ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrenciler için dersler verilecek, ardından 12 Eylül'de tüm öğrenciler için okullarda ders zili çalacak.

Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Yücel, “Bilindiği gibi Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen ve ülke genelinde uygulanan Temel Eğitimde 10 Bin Okul ve Çevre Dostu Bin Okul Projelerinin çalışmaları tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de devam etmektedir. Söz konusu projeler kapsamında okullarımızda tamir, tadilat ve yenileme ihtiyaçları belirlenmiş, bu ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan projeler,  ihale süreçlerinin sonuçlanması ve akademik yılın tamamlanmasının ardından yapımları hemen başlamıştır. Bunun yanı sıra şuana kadar Müdürlüğümüz tarafından yenileme, onarım ve bakım çalışmaları devam etmekte. 2022-2023 eğitim öğretim yılında bakım ve onarımı devam eden okullarımızı ilk ders zilinin çalacağı güne kadar hazır hale getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95064)
25 Ağustos 2022 Perşembe 21:16
Camide okunan hutbeyi kasteden kim. söz soyleniliyorsa sözü yerde birakmamak lazim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95055)
25 Ağustos 2022 Perşembe 13:15
hutbeyle bu konunun ne alakası var. hutbede masal mı anlatılıyor. bu dünya ve öte dünyanın gerçekleri anlatılıyor. gidince görürsün. eleştiri yapayım derken gülünç duruma düşme.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95049)
25 Ağustos 2022 Perşembe 11:10
Milli egitime cagrimdir! Her okulun giris kapisinda guvenlik kulubesi ve tabiki ici bos degil bir gorevli bulundurulmasi gerekir. Bazi okullarin bahcesinde oyun alanlari var bunlar yenilenmeli, okul alanindaki futbol sahalari spor yapacak duruma getirilmeli, bircok okulun ici karanlik durumda ve bunlar acilen yenilenerek daha ayndinlik bir ortam hazirlanlami, okul alaninda oturma banklari ve yesillik alani cogaltilmalidir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95036)
24 Ağustos 2022 Çarşamba 20:34
Masalar sıralar kitaplar hazır olabilir. Bu eğitim kesimi kendini egitimci sananlar ne zaman hazır olacak. Hutbeye çıkmış masal anlatıyorsun.
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın