KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Şubat 2026 Perşembe
°C

Okulların ihtiyaçları giderilsin”

İl Milli Eğitim Müdürü makamına oturan Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencilerinden Semanur Gili, müdürlük personeline verdiği talimatta okulların ihtiyaçlarının giderilmesini istedi.

Okulların ihtiyaçları giderilsin”
23 NİSAN 2011 CUMARTESİ 09:16
0
2624
0
AA aa

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ‘makamların 1 saatliğine devredilmesi' bu yıl da yapıldı.

Dün sabah saatlerinden itibaren makamlar devredildi. 1 saatliğine vali, belediye başkanı ve milli eğitim müdürü olan öğrenciler, kent yönetimine ve yapılacak işlere ilişkin görüşlerini aktardılar. Gerekli çalışmaların başlatılması için talimat yağdırdılar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğretmenleriyle beraber İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu'yu makamında ziyaret eden Yavuz Selim İlköğretim
Okulu öğrencilerinden Semanur Gili, Milli Eğitim Müdürüne çiçek vererek temsili olarak müdürlük makamına oturdu. Makama oturduktan sonra okulların ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli birimlere talimat veren Gili'nin heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Milli Eğitim Müdürü Hansu öğrencileri birer kol saati hediye ederek bayramlarını kutladı.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.02.2026
03:50
Bingöl Üniversitesi`nden Türkiye Geneli Na`t-ı Şerif Yarışması
Bingöl Üniversitesi'nden Türkiye Geneli Na't-ı Şerif Yarışması
Bingöl Üniversitesi, Hz. Muhammed'in (s.a.v.) doğumunun Hicri 1500. yılı dolayısıyla Türkiye genelindeki üniversite öğrencilerine yönelik ödüllü Na't-ı Şerif Yarışması düzenliyor. Son başvuru tarihi 16 Mart 2026 olarak açıklandı.
19.02.2026
03:48
Bingöl Ulu Camii abdesthanesi yenilenerek hizmete açıldı
Bingöl Ulu Camii abdesthanesi yenilenerek hizmete açıldı
Bingöl Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bingöl Ulu Cami tuvalet ve abdesthane bölümü vatandaşların kullanımına açıldı. Tamamen yeniden düzenlenen alan, ücretsiz olarak hizmet verecek.
19.02.2026
03:47
'Okullarda Ramazan ruhunun yaşatılması kıymetli ve yerindedir'
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda Ramazan ayına yönelik farkındalık çalışmalarına destek verdiklerini açıkladı. Platform, söz konusu uygulamaların çocukların değer dünyasıyla buluşması açısından önemli olduğunu belirtti.
19.02.2026
03:41
Bingöl`de 400 kişiye iş imkânı
Bingöl'de 400 kişiye iş imkânı
Bingöl Merkez ve 7 ilçede Milli Eğitim iş birliğiyle geçici istihdam sağlanacak. Başvurular 20 Şubat'ta sona eriyor. Kura çekimi 24 Şubat'ta!
19.02.2026
03:40
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Uyuşturucu ile mücadelenin gençleri ve geleceği koruma azmiyle kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.
19.02.2026
03:39
Bingöl`de ilk teravih coşkusu
Bingöl'de ilk teravih coşkusu
Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Bingöl'de ilk teravih namazı eda edildi. Kent genelindeki camilerde saf tutan vatandaşlar, Ramazan'ın manevi atmosferini hep birlikte yaşadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın