KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Mayıs 2025 Pazar
°C

Ölen eş için doktora 3 kurşun

Tayfun Erkenkalkar, iki yıl kolon kanseri tedavisi görüp hayatını kaybeden eşi Sebahat Erkenkalkar'ın ölümünden sorumlu tuttuğu Dr. Necati Yenice'ye kurşun yağdırdı. Hastane bahçesinde üç kurşunla vurulan ve hemen ameliyat edilen Dr. Yenice'nin hayati tehlikesi sürüyor. Kaçtıktan 4 saat sonra son kurşunu kafasına sıkan Tayfun Erkenkalkar öldü

Ölen eş için doktora 3 kurşun
28 ARALIK 2007 CUMA 09:18
0
1144
0
AA aa
KOLON kanserine yakalanan eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3. Dahiliye Kliniği Şefi Doç. Dr. Necati Yenice'ye (50) hastane bahçesinde kurşun yağdıran Tayfun Erkenkalkar (36), aynı silahla intihar etti. Tayfun Erkenkalkar, dün sabah saat 09.00 sıralarında, hasta muayenesi için arka bahçedeki polikliniğe yaya olarak giden Doç. Dr. Necati Yenice'nin yolunu kesti. Çektiği silahı önce tutukluk yapan Erkenkalkar, birkaç kez namluya mermi sürdükten sonra, Yenice'ye peş peşe ateş etti. Doktor Yenice kanlar içinde yere yığılırken, Erkenkalkar, hastanenin Piyalepaşa Bulvarı'ndaki kapısından çıktı. Olay yerinde bir dolu, 5 boş mermi kovanı bulundu.

EŞİ VE KIZI HASTANEYE KOŞTU Boyun, sol göğüs ve karnından yaralanan Dr. Necati Yenice, derhal çalıştığı hastanede ameliyata alındı. 2 kız çocuk babası Yenice'nin saldırıya uğradığını duyan eşi Perihan Yenice ve küçük kızı Özen hastaneye geldi. Doç. Dr. Necati Yenice, 6 saat süren ve 35 ünite kan kullanılan ameliyattan sonra yoğun bakım servisine alındı. Ameliyatla ilgili bilgi veren bir doktor, "Karın bölgesine isabet eden kurşun var. Karaciğer, dalak ve böbreğin birinde hasar var. Boyun bölgesinden giren ve yüzün ön tarafından çıkan bir kurşun var. Damarlarda hasar var. Beyinde bir hasar olmaması bizi umutlandırıyor" dedi.

SON KURŞUN KENDİNE Bu arada polis de, saldırganın peşine düştü. Görgü tanıklarının verdiği plakadan, saldırganın bindiği taksi Kağıthane'de durduruldu. Ancak Tayfun Erkenkalkar'ın Gaziosmanpaşa'da taksiden indiği anlaşıldı. Erkenkalkar, yaklaşık 4 saat sonra, evinde polisin beklediğini anlayınca, Zeytinburnu'nda oturan dayısına gitti. Burada silahındaki son kurşunu başına sıkan Tayfun Erkenkalkar, ağır yaralı olarak kaldırıldığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yaşamını yitirdi. Polis evde yaptığı inceleme, bir adet el yapımı 9 milimetre çapında tabanca buldu. Tabancada hiç kurşun olmadığından, saldırganın son kurşunu kendine sıktığı anlaşıldı.

'Hayatımı o kurtardı'/_newsimages/4680802.jpg

KORKUNÇ olayı duyar duymaz, Dr. Necati Yenice'nin eşi Perihan ve kızı Özen hastaneye koşarken, 7 yıllık Hepatit B hastası Gülten Yiğit ise, korkunç saldırıya, "Hayatımı kurtardı. Baba gibi insandı. Doktora uzanan eller kırılsın" diye isyan etti. Poliklinikte doktoru beklerken haberi duyan hastası Aynur Eker de, "Poliklinikte bulunan doktor Yasemin Hanım telefonla bilgi verdi. Benim dosyamı da alıp geliyordu. Az sonra olayı duyduk. Hastalarına kardeşim diye hitap eden, iyi bir doktordu" dedi.



Hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.05.2025
22:17
Bingöl`de PKK`lı teröristler tarafından şehit edilen 33 er anıldı
Bingöl'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 33 er anıldı
Bingöl'de 24 Mayıs 1993'te bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen silahsız ve sivil 33 asker, düzenlenen törenle anıldı.
24.05.2025
22:15
Bingöl`de trafik kazası: Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı
Bingöl'de trafik kazası: Baba öldü, eşi ve çocuğu yaralandı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole devrildi. Kazada baba ölürken, eşi ve çocuğu yaralandı.
24.05.2025
22:14
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi yakalandı.
24.05.2025
22:13
Evin bahçesindeki masada duran paraları çaldı, polisten kaçamadı
Evin bahçesindeki masada duran paraları çaldı, polisten kaçamadı
Bingöl'de bir şahıs, bir evin bahçesindeki masa üzerinde duran paraları çalıp kaçtı. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.05.2025
22:12
Bingöl`de arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı
Bingöl'de arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı
Bingöl'de haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile ifadeye yönelik arama kaydı bulunan 4 kişi yakalandı.
23.05.2025
20:19
12 Bingölspor`dan sert mesaj: ‘Ya sahip çıkın ya da çekiliyoruz!`
12 Bingölspor'dan sert mesaj: 'Ya sahip çıkın ya da çekiliyoruz!'
Bingöl'ün simge kulübü 12 Bingölspor'un yönetimi, altyapı, stat ve bütçe taleplerinin karşılanmaması halinde görevi bırakacaklarını duyurdu. 'Bu şehir artık sessiz kalmamalı' diyen yönetim, iş dünyasına ve yetkililere açık çağrıda bulundu: 'Şimdi değilse ne zaman?'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın