KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Ölüm yoluna alt geçit yapılsın!

Kaleönü Mahallesi Muhtarı Ferhat Aymaz, ölüm yolu diye anılan Bingöl-Muş Karayolu Kaleönü mevkiine orta refüj yapımından başka bir çözüm bulunmayışına tepki göstererek, 50'nin üzerinde can alan yola alt geçit yapılmasını istedi.

Ölüm yoluna alt geçit yapılsın!
09 ŞUBAT 2010 SALI 08:20
0
1783
0
AA aa
Bugüne kadar meydana gelen trafik kazaları sonucunda 50'den fazla kişinin hayatını kaybettiği güzergâhta alt geçit yapılmasını isteyen mahalle sakinleri, 2010 yılı programına alındığı söylenen çalışmadan emin olmak istiyor.
Mahallerinden geçen bu uluslararası yolun daha fazla can almaması için bir an önce bir geçit yapılması gerektiğini vurgulayan Kaleönü Mahallesi Muhtarı Ferhat Aymaz, Bingöl-Muş karayolu üzerinde sürekli meydana gelen ölümlü kazalardan dolayı söz konusu mevkide alt geçit yapılmasının planlandığını söyledi. Karayolları 8.Müdürlüğünce Kaleönü Mahallesi Bingöl-Muş Karayolu üzerinde alt geçit yapılmasının planlandığını belirten Ferhat Aymaz, bölge müdürlüğünün bahse konu güzergâh için etüt çalışması yaptığını kaydetti. Her yıl aynı noktada ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiğini hatırlatan Aymaz, “ Her yıl Kaleönü Mahallesi sınırları içerisinde Bingöl-Muş karayolunda ölümlü kazalar meydana geliyor. Bu yıl içerisinde 2 yaya karşıdan karşıya geçerken araç çarpması sonucu hayatını kaybetti. Bu yolda bugüne kadar toplam 52 kişi kaza sonucu hayatını kaybetti”dedi. Aymaz, “ Mahalle halkı olarak bölge müdürlüğünden geçtiğimiz yıl alt geçit talebimiz olmuştu. Bu talep olumlu karşılandı ve etüt çalışmalarının yapıldığını bize yazılı olarak bildirdiler. Fakat o tarihten donra ses seda kesildi. Biz tek isteğimiz bu güzergâhta başka bir kazanın yaşanmamasıdır. Bize gelen bilgilerde çalışmanın 2010 programına alındığı yönündedir. Biz öyle olduğunu umuyoruz. Bölge müdürlüğünde de geçit çalışmalarını başlatacağına inanıyoruz. Tek isteğimiz burada alt geçitin bir an önce yapılması ve bir daha ölümlü bir kazanın yaşanmamasıdır”şeklinde konuştu.
 
Bingölonline Haber Servisi
 
 
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.02.2026
17:38
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı`ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Dolandırıcılık Uyarısı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı, son dönemde artış gösteren dolandırıcılık suçlarında öğrenciler ve ekonomik durumu kötü vatandaşların banka hesapları ve GSM hatları üzerinden suçlara dahil edildiğini belirterek, ciddi hukuki sonuçlara dikkat çekti.
02.02.2026
17:39
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Sigara fiyatları bir kez daha değişiyor!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigaraya bir zam daha geleceğini duyurdu.
02.02.2026
16:58
ÖNDER`den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER'den Türkiye Genelinde Kan Bağışı Seferberliği
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, Türk Kızılay iş birliğiyle 'İyilik Kanımızda Var' sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatırken, Bingöl'deki bağış etkinliğinin 03–04 Şubat 2026 tarihlerinde Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacağını duyurdu.
02.02.2026
15:08
Bingöl Belediyesi`nden
Bingöl Belediyesi'nden 'Karla Mücadele' Açıklaması
Bingöl Belediyesi, DEM Parti Belediye Meclis Gurubunun, 'Belediyenin karla mücadelede yetersiz kaldığı' iddialarına yanıt verdi. Çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü ve tüm imkânların sahaya yansıtıldığının vurgulandığı açıklamada 'çatı ve saçakların bina sorumluluğunda olduğu' vurgulanırken, yapılan eleştirilerin çözüm üretmediği ve sahadaki emeği yok saydığı ifade edildi.
02.02.2026
14:43
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Emeklilikte ikinci maaş fırsatı detaylar belli oldu! 1999, 2008 sigortalı olanlar...
Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi (TES) için geri sayım devam ediyor. Sistemin 2026 yılında hayata geçirilmesi bekleniyor. Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, çalışanlara maaş kesintileriyle ek emeklilik geliri oluşturuyor. İşte tüm detaylar...
02.02.2026
14:42
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Prof. Dr. Aydemir: Modern Hayat Kulluğu Unutturuyor
Özgür-Der Bingöl Şubesi'nin düzenlediği konferansta konuşan Prof. Dr. Halis Aydemir, modern dünyanın insanı hız, haz ve sürekli meşguliyetle kuşatarak kulluk bilincinden uzaklaştırdığını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın