KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

'Önceliğimiz istihdam olacaktır'

Ak Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Ahmet Burkankulu: 'Derdimiz; şehrin geleceğine güzel dokunuşlar yapmak, gençlerimizin umutsuzluğunu unutturmak, istihdama yönelik adımları büyüterek iş, aş derdini sonlandırmak ve insanlarımızın hayır duasında kalıcı bir yer edinmektir.'

`Önceliğimiz istihdam olacaktır`
20 MART 2023 PAZARTESİ 22:40
15
2052
4
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) 28. Dönem Bingöl Milletvekili Aday Adaylığı başvuruları sürüyor. Beraberindeki heyetle AK Parti İl Başkanlığı'na giden İş İnsanı Ahmet Burkankulu, müracaat dosyasını İl Başkanı Haşim Sağlar'a takdim etti.

Burada kalabalığa hitap eden Burkankulu, halis niyetçe çıkmış oldukları yolda memlekete hizmet etme gayretlerinin olduğunu, bunun için her türlü fedakarlığı da ortaya koyacaklarını ifade etti. ‘Niyet hayır, akıbet hayır olsun' diyen Burkankulu, destek taleplerini iletip, tüm aday adaylarına başarılar diledi.

“İSTİHDAM VE EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ OLACAKTIR”

Başvuru sonrasında Bingöl Online'a değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Aday Adayı Ahmet Burkankulu: “Derdimiz; şehrin geleceğine güzel dokunuşlar yapmak, gençlerimizin umutsuzluğunu unutturmak, istihdama yönelik adımları büyüterek iş, aş derdini sonlandırmak ve insanlarımızın hayır duasında kalıcı bir yer edinmektir. Şehrin sosyoekonomik durumunu iyi analiz ediyor, ihtiyaçları belirliyor, gelecekte bugünün var olan sorunlarının nasıl çözüleceğine dair kafa yoruyoruz. Özellikle istihdam alanında atılacak adımlarla ilgili önerileri de dinliyor, şehrin kapasitesi, ulaşılabilirliği, hammaddeye ulaşımı gibi detayları de irdeliyoruz. İş hayatının içerisindeyiz, siyasetin ve kamunun destekleriyle istihdam alanında ciddi atılımlar yapılabileceğini görüyor ve biliyoruz. Yolu, köprüyü yapmak elbette önemlidir ama bu yüzden diyoruz ki, önceliğimiz istihdam olacaktır. Bununla birlikte eğitim konusu önceliyoruz. Eğitim kurumlarının fiziki gelişimi, öğrencilerimiz için yaratılacak fırsatlar gibi konuları da eğitim camiamızla birlikte masaya yatırarak çözüm üreteceğiz”

“ÜLKENİN GELECEĞİNİ MASANIN SÜSLÜ VAATLERİNE KURBAN EDEMEYİZ”

Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerini aktaran Ahmet Burkankulu, 2002'de büyük bir kriz sonrası AK Parti tarafından devralınan ülke yönetiminin kısa sürede toparlandığını ve atılım hamleleriyle bölgesinde ve dünyada önemli bir konuma geldiğini söyledi.

Altılı masa olarak nitelendirilen ittifakın bu ülkenin yarınlarına dair bir derdi olmadığını, tek dertlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı düşürmek olduğunu anlatan Burkankulu: “Bugün ekonomik birtakım sıkıntılar üzerinden algı yaratıp bundan çıkar sağlama yolunu tercih eden bu Millet İttifakının süslü cümleleri, somut olmayan vaatlerine kanarak bu ülkenin geleceğini heba edemeyiz. Milletimiz gerçeklerin farkında, Allah'ın izniyle millet ittifakının algılarına ve propagandalarına fırsat vermeyecektir” diye konuştu.

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN ETRAFINDA KENETLENECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülke itibarına, dünyada ve bölgesindeki varlığındaki etkisine dikkat çeken Burkankulu, başkalarının önünde eğilmeyen, el pençe durmayan, ülke çıkarlarını korumada dik bir duruş sergileyen Erdoğan'ın cesaret timsali olduğunu ve Türkiye'nin Erdoğan'a ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Avrupa ülkelerinin Erdoğan düşmanlığının Türkiye'deki propagandasını yapan millet ittifakının kime hizmet ettiğini herkesin gördüğünü ifade eden Burkankulu: “Bu ülkeyi kızgınlıklarımıza, bir anlık öfkemize yenilerek karanlığa gömemeyiz. Cumhurbaşkanımızın bu ülkeyi nereden nereye taşıdığını anlatmaya sayfalar yetmez. Heykel açılışı yapan, otoban yapanı eleştiriyor. Ülke yönetimini ele alacak olsalar, bugün adaletten, liyakatten bahseden bu zümrenin ülkeyi kimlere teslim edeceğini hepimiz görüyoruz, biliyoruz. Allah'ın izni, milletimizin güçlü desteğiyle etrafında kenetlenip ülkece destekleyeceğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde güçlü Türkiye yolunda yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100043)
22 Mart 2023 Çarşamba 11:35
ne demek bu biliyormusunuz saçim sonrası ihalesiz iş hazırlığı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100030)
21 Mart 2023 Salı 22:19
Yaw he he
Ben artık akp ye oy vermiyorum işsiz kaldım, kriz aldı başını gitti bi telefon dahi alamıyoruz artık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99985)
21 Mart 2023 Salı 08:56
Yüksek derecede büyüklük kompleksi, yada biraz zenginliği veya haksız bir şekilde elde ettiği bir makamı olan yada arkasına köylülerini, akrabalarını toplayıp kalabalık oluşturan herkes bir özgüvenle siyasete giriyor. Liyakat denen bir kavram yok. Bingöl'de nasıl böyle ise Türkiye'nin bütün şehirlerinde genelde durum bu. İşte bu sebepten dolayı ülke ekonomik ve sosyal anlamda bir türlü tam anlamıyla büyüyemiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99965)
20 Mart 2023 Pazartesi 22:54
Keşke büyütmeseniz şu vekillik olayını. Yapabilecekleriniz neredeyse yok. Mecliste el kaldır indir, o kadar. Hatta o bile yok, ülkeyi tek kişi yönetiyor malum.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın