KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2026 Pazar

Önemli olan mesleği hakkıyla icra etmektir

İl Milli Eğitim Müdürü Engin; Önemli olan zor şartlar altında ve ihtiyaç duyulan yerlerde bu kutsal mesleği hakkıyla icra etmektir.

Önemli olan mesleği hakkıyla icra etmektir
05 OCAK 2018 CUMA 23:06
0
3812
1
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Solhan İlçesi Dilektepe İlk ve Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlkokulu, Solhan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Solhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okullarını ziyaret etti.

Okul ziyaretlerinin periyodik olarak devam edeceğini belirten Engin, eksikleri yerinde görüp gidermeye çalışacaklarını kaydetti.

Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle toplantı yapan Engin; “Yetişen yeni nesillerin topluma yararlı birer birey olabilmelerinde siz değerli öğretmenlerimizin payı çok büyük. Önemli olan zor şartlar altında ve ihtiyaç duyulan yerlerde bu kutsal mesleği hakkıyla icra etmektir. Öğrencilerimizin topluma kazandırılması ve kültürel değerlerimizi yitirmeden yetiştirilmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Derslerin yanı sıra öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak, başarılarını artıracak projeler ve sosyal etkinliklere de ağırlık vermemiz gerekir.  Öğrencilerimizi zararlı ortamlardan uzaklaştırmak ve yararlı alanlara yöneltmek için gereken gayret gösterilmelidir. Öğrenci öğretmeni kendine rol model olarak alır bu nedenle siz öğretmenlerimiz örnek birer birey olmalısınız. Öğrencilerimizin sınavlarda daha fazla başarı göstermeleri ve kendi gelecekleri için iyi okullara yerleşebilmeleri adına sizlerin ciddi bir çalışma içerisinde olması lazım. Bu çalışmalara istediğimiz hedeflere daha kolay ulaşacağız. Bizler bir ekibiz. Siz değerli öğretmenlerimiz sayesinde daha nice başarılar elde edeceğiz” diye konuştu.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Engin; “İlçe ve köy okullarını sık sık ziyaret etmeye çalışıyorum. Öğretmenlerin çalışma şartlarını, öğrencilerin eğitim öğretim durumlarını yerinde görmek istiyorum. Bu ziyaretlerimde öğretmen ve öğrencilerle karşılıklı istişarede bulunuyorum. Okul ziyaretinde öğretimin bütün kademelerindeki personellere ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılının başarı, sağlık ve mutlulukla geçmesini diliyorum. Bu ziyaretlerin devam edecek. Bunun eğitim öğretim kalitesini yükselteceğini ve öğretmene moral- motivasyon sağlayacağına inanıyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21680)
07 Ocak 2018 Pazar 00:52
Ziyaretin amaci egitim kalitesini artirmaksa eger bu ziyaretlerle idarecilerin ve ogretmenlerin asli gorevleri haricindeki calismalarini, etkinlik ve organizasyonlarini bir an once engelleyerek baslayin.
08.11.2026
16:41
İlk 15 dakikada yıkıldık! Haftayı Puansız Kapattık!
İlk 15 dakikada yıkıldık! Haftayı Puansız Kapattık!
Karşılaşmanın henüz ilk 14 dakikasında kalesinde iki gol gören 12 Bingölspor, erken gelen şokun ardından toparlanmaya çalıştı. İkinci yarıda Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile farkı kapatmak için yüklense de aradığı golü bulamayan yeşil-beyazlılar, sahadan puansız ayrılardı.
08.11.2026
16:39
Bakan Memişoğlu`ndan 110 Yaşındaki Bingöllü Fatma Teyzeye Davet:
Bakan Memişoğlu'ndan 110 Yaşındaki Bingöllü Fatma Teyzeye Davet: 'Seni Bingöl'e Götüreyim
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul'da yaşayan 110 yaşındaki Bingöllü Fatma Elmalı'yı evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında Fatma teyzeye 'Seni Bingöl'e götüreyim' diyen Memişoğlu'nun, önümüzdeki haftalarda açılması planlanan Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışına Fatma teyzeyi de getirmesi bekleniyor.
08.11.2026
16:38
Bingöl`de DAEŞ Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de DAEŞ Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı!
Bingöl'de Terörle Mücadele ekiplerince düzenlenen çalışmada, DAEŞ silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
06.11.2026
23:58
Çapakçur`dan Bingöl`e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Çapakçur'dan Bingöl'e… Atalay, Tarihe Işık Tutan Eseriyle Okur Karşısında
Bingöllü yazar M. Fatih Atalay'ın 5 yıllık çalışmayla hazırladığı iki ciltlik 'Bingöl ve Siyaset Tarihi' kitabı, düzenlenen tanıtım ve imza programıyla okuyucuyla buluştu. Bingöl'ün 500 yıllık geçmişini ele alan eserde, kentin ilk belediye başkanlarından Osmanlı dönemindeki mebuslarına, milletvekillerinden yerel yöneticilerine kadar pek çok isim ve tarihi bilgi yer alıyor.
06.11.2026
23:57
Bingöl`de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Bingöl'de 10 Ayda 287 İş Yeri Kapandı! Esnaf İçin Faizsiz Yapılandırma Çağrısı
Artan kiralar, düşen satışlar ve yükselen işletme giderlerinin esnafın yükünü ağırlaştırdığına dikkat çeken Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mesut Kurtaran, 10 ayda 287 iş yerinin kapandığını belirterek, 'Esnafın ayakta kalabilmesi için faizsiz yapılandırma şart' mesajı verdi.
06.11.2026
23:56
Hülakü Bingöl`ün doğalgaz limitlerini Meclis`e Taşıdı
Hülakü Bingöl'ün doğalgaz limitlerini Meclis'e Taşıdı
Bingöl'de kış şartlarının ağır geçmesi nedeniyle doğalgaz tüketim limitlerinin yetersiz kaldığını belirten DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, konuyu TBMM gündemine taşıdı. Bakan Bayraktar'a 6 soru yönelten Hülakü, özellikle kış aylarında tüketim limitlerinin artırılmasını ve kademeli fiyatlandırmanın bölgesel koşullara göre yeniden düzenlenmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın