KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Eylül 2026 Çarşamba
°C

'Onkoloji Ünitesindeki Eksiklik Büyük Mağduriyet Oluşturuyor'

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya, Bingöl Devlet Hastanesinde bulunan Onkoloji bölümünde doktor olmamasına tepki gösterdi.

`Onkoloji Ünitesindeki Eksiklik Büyük Mağduriyet Oluşturuyor`
18 ŞUBAT 2022 CUMA 15:56
8
1738
3
AA aa

Bingöl Devlet Hastanesinin onkoloji bölümüne ihtiyaç duyan hastaların ihtiyacını karşılamadığına dikkat çeken Alpaya, “Çok sayıda kanser hastası vatandaşımız onkoloji bölümünün donanımının eksik olmasından dolayı imkânsızlıklar içerisinde Malatya, Elazığ ve Diyarbakır'a gidip tedavi görmek zorunda kalıyor. Sürekli olarak şehir dışına giderek tedavi olan hasta vatandaşlarımız için bu durum ayrıca ciddi bir külfete de dönüşmektedir. Onkoloji ünitesi var, ama doktoru yok. Çünkü bu bölüm başlı başına birkaç birimden müteşekkildir. Dolayısıyla bu anlamda büyük bir mağduriyet yaşanıyor. Birçok vatandaşımız bu konuyla ilgili bizlere müracaat ederek mağduriyetlerini dile getirmiştir. Halkımızın her konuda, her daim yayında olduğumuzu dile getiriyoruz. Dolayısıyla bu konu bizim için çok önemlidir. Bunun için HÜDA PAR olarak elimizden gelen katkıyı da sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıca temenni ediyoruz ki,  bu sorun başta milletvekilleri olmak üzere tüm yetki sahiplerinin biran evvel çözüme kavuşturacağı bir konu olarak gündemlerinde yer alır.” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89516)
20 Şubat 2022 Pazar 13:39
12 yıl lise 6 yıl tıp fakültesi 5 yıl dahiliye uzmanlığı 4 yıl onkoloji uzmanlığı =25 yılını vereceksin teröristin biri gelip sana hastanede saldıracak ve devlet seni korumayacak ve normal memur ücreti alacaksın.Sen olsan bu işi yapar mısın HÜDA-PAR başkanı ordan boş koltukta oturmaya benzemez bu işler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89513)
20 Şubat 2022 Pazar 09:16
Bu konuda birebir mağduriyet yaşayan biri olarak size çok teşekkür ediyorum. Yanlız acı bir gerçek var insan bu yollara düşmeyene kadar düşenin halinden anlamıyor. Uzun bir tedavi süreci gerektirdiği için hakikaten ciddi maddi külfet de doğuruyor. Yetkililerin bu konulara bir an evvel el atmaları gerekiyor. Rabbim tüm hastalarımıza hayırlı şifalar versin. Ve özellikle çevre illere mecbur kalanlara yardım etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89495)
18 Şubat 2022 Cuma 18:42
Onkoloji çiye Biko?
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın