KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2025 Salı
°C

'Önlem alınmazsa adalet sarayı zarar görür'

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, Merkez Aşağı çarşı mevkiinde incelemelerde bulunarak: 'Yetkililer bir an evvel önlem almazsa toprak kaymaları zamanla adliye sarayına kadar ulaşabilir ve adliye binası da dereye düşebilir.'

`Önlem alınmazsa adalet sarayı zarar görür`
17 MART 2022 PERŞEMBE 13:42
8
2032
1
AA aa

Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, Merkez Aşağı çarşı mevkiinde incelemelerde bulundu.

Burada açıklama yapan Tiryaki; “İlimiz Merkez aşağı çarşı mevkiinde dere yatağının yönünün değiştirilmesiyle birlikte bölgede birçok kez heyelan meydana geldiği bilgisi tarafımıza ulaştı. Durumu yerinde incelemek üzere İl yönetimimizden arkadaşlarımızla birlikte, İlimiz merkez aşağı çarşı da bulunan dereyi incelemeye gittik. Dere suyunun toprak kısımlı yamacın altından geçmesi sonucu yamaçta birkaç kez heyelan gerçekleşmiş olduğunu gördük. Geçen yıl yamacın uç kısmında bulunan bir evin de heyelanla sürüklenip dereye yuvarlandığını öğrendik. Bölgede yaptığımız video çekiminde ve fotoğraflarda da görüldüğü üzere heyelanlar yamacın uç kısmında bulunan elektrik direklerine kadar ulaşmıştır. Yetkililer bir an evvel önlem almazsa toprak kaymaları zamanla adliye sarayına kadar ulaşabilir ve adliye binası da dereye düşebilir. Yetkililer adliye sarayı da heyelanla birlikte suya düşerse bizi yargılayacak adliye sarayı kalmaz düşüncesiyle rahat davranmasınlar. Yetkililerin geç müdahalesi sonucu oluşacak her türlü zarar, yetkilileri özgür sokaklarda, vatandaşlarımızın vicdanlarında hapsedebilir. Konuyu halkımıza ve yetkililere arz etme görevini yerine getirmiş bulunarak ivedi bir şekilde önlem alınmasını talep ediyoruz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_90588)
17 Mart 2022 Perşembe 22:10
derenin başına gelmeyen kalmadı.
05.05.2025
17:33
Bingöl Engelliler Platformu kuruluyor
Bingöl Engelliler Platformu kuruluyor
Yapılacak ilk toplantıda kuruluş amacının açıklanıp ve yönetimin kurulacağı, platform sözcüsünün ilan edilip çalışmalara hızla başlanacağı vurgulandı.
05.05.2025
16:39
Aile hekimliğinde ikamet güncellemesi!
Aile hekimliğinde ikamet güncellemesi!
İkamet ve kayıt adresi farklı olanlar dikkat: Aile hekimi kaydınız değişebilir. Sağlık Bakanlığı, 6 Mayıs'tan itibaren aile hekimi ile ikamet adresi farklı olan vatandaşların kayıtlarını otomatik olarak güncelleyecek. Yeni sistem ilçeler için değil iller bazında olacak. 1 ay içinde e devlet ya da e nabız üzerinden başvurursanız eski aile hekiminize dönebileceksiniz.
05.05.2025
15:26
Kriterler değiştirildi: Pert arabada hasar sınırı yüzde 60 oldu
Kriterler değiştirildi: Pert arabada hasar sınırı yüzde 60 oldu
Yeni sigorta düzenlemesiyle birlikte artık hasar gören araçların onarım maliyeti, aracın piyasa değerinin yüzde 60'ını aşmadıkça, sigorta şirketleri bu araçları perte çıkaramayacak. Böylelikle büyük bir pazar haline gelen pert araç kullanımının önüne geçilecek.
05.05.2025
14:40
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Dolandırıcılık ve Göçmen Kaçakçılığı suçlarından 4 yıl 10 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
05.05.2025
14:39
20 günlük ömre kıyanın cezası araba parası!
20 günlük ömre kıyanın cezası araba parası!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ters laleler çiçek açtı. Yılda sadece 20 gün açan ve nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için korunan çiçeği koparmanın cezası ise 577 bin lira.
05.05.2025
14:38
Bingöl`de motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, motosiklet çalan 3 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın