KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Operasyon haklı ve meşrudur

Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Kızılboğa; Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek, Türk Milletinin her ferdinin üzerine düşen görevidir.

Operasyon haklı ve meşrudur
24 OCAK 2018 ÇARŞAMBA 22:30
1
2437
0
AA aa

Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Salih Kızılboğa, Suriye'nin Afrin bölgesine yapılan ‘Zeytin Dalı' operasyonunun önemi dair açıklamalarda bulundu.

Kızılboğa, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, içerde ve dışarda terörle mücadele ettiğini anımsattı.

Ülkenin terör tehlikesini ortadan kaldırmak için bu operasyonu gerçekleştirdiğini belirten Kızılboğa; “İşte bu kurulan kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek ve milli güvenliğimize yönelen tehlikeleri bertaraf etmek için, Şanlı Türk Ordusu Afrin'e Zeytin Dalı Harekâtıyla bir operasyon düzenlemiştir.   Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek, Türk Milletinin her ferdinin üzerine düşen görevidir. Türkiye; teröristlere operasyon yapınca, akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşı da, bu bizim açık bir cevabımız olacaktır.  Biz Türk Sağlık-Sen olarak tüm varlığımız, ruhumuz ve dualarımızla Ordumuzun yanındayız. Ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyanlar olarak,  her zaman ve şartta milletimizin ve devletimizin yanındayız.  Nereye diye sorunca Kızıl Elmaya, evdekilere mesajın ne sorusuna beklemesinler cevabı vererek, Türk Milletinin olması gerektiği istikameti net çizen yiğitlere minnettarız” dedi.

Kızılboğa; “Onlar vatan ve millet için canlarını hiçe sayarken, bize düşen görev onlara dua etmektir. Onlarında bizden beklediği budur. Allah Şanlı Türk Ordusunu Muzaffer kılsın. Vatan için gaza edenleri korusun. Şehadete şerbeti içen tüm Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan Rahmet, Yüce Türk Milletine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz. Onlar; seferle emrolunduklarını biliyorlar. Rabbim, zaferlerle müjdelesin” ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın