KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Nisan 2026 Pazar
°C

Operasyonda silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl'de jandarma tarafından bir adrese yapılan operasyonda çeşitli silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 şüpheli hakkında da işlem yapıldı.

Operasyonda silahlar ve uyuşturucu ele geçirildi
23 MAYIS 2022 PAZARTESİ 14:23
5
3152
2
AA aa

Valilik tarafından yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca Genç İlçesi kırsalında bulunan bir adreste silah, mühimmat ve uyuşturucu madde bulunduğu yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda adli makamlardan alınan arama kararı sonucunda Genç İlçesi kırsalında 1 adrese operasyon icra edilmiştir. Operasyon icra edilen adreste yapılan arama neticesinde; 1 Adet 12 Kalibre Üzümlü Marka Av Tüfeği, 1 Adet 12 Kalibre Baretta Magnum Newline Marka Ruhsatsız Av Tüfeği, 1 Adet 16 Kalibre Marka Modeli Bulunmayan Av Tüfeği, 52 Adet 9 mm. Çapında Tabanca Fişeği, 1 Adet Tabanca Şarjörü, 114 Gram Toz Esrar, 10,9 Gram Kubar Esrar, 1 Kilo 144  Gram Kenevir Tohumu, 8 Adet Kenevir Bitkisi ele geçirilerek olayla ilgili 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92591)
24 Mayıs 2022 Salı 02:11
Tabanca şarjörü var, mermi var, tabanca ortada olmamasi soru isareri??
Misafir Kullanıcı (@Misafir_92585)
24 Mayıs 2022 Salı 00:16
güvenlik güçlerimize tşk ederiz uyuşturucuya meydan verilmesin çünkü çocuklar hepimizin
11.04.2026
18:19
Bingöl`de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de Gençler Bilgide Yarıştı, Hedefte Umre Ödülü Var
Bingöl'de lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen 'Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması' geniş katılımla gerçekleştirildi. İl genelinde yapılan sınavda gençler, Umre ödülü için ter döktü.
11.04.2026
18:11
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında
Bingöl Belediyesi ile DEM Parti Grubu Arasında 'Denetim Raporu' Tartışması
DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, 2025 Denetim Komisyonu raporuna muhalefet şerhi koyarak belediye yönetimini eleştirdi. Bingöl Belediyesi ise iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek bütçe farkının yatırım ve afet harcamalarından kaynaklandığını açıkladı.
11.04.2026
17:49
Bingöl`de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada Aranan 27Şahıs Yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerinin bir haftalık çalışmasında aranan 27 kişi yakalanırken, farklı suçlara yönelik operasyonlarda 20 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
10.04.2026
22:28
Vali Çelik: Bingöl`ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Vali Çelik: Bingöl'ün potansiyelini yatırıma dönüştüreceğiz
Yerel Kalkınma Hamlesi Programı'nın tanıtıldığı toplantıda konuşan Vali Çelik, istihdamı artıracak yatırım alanları ve KOBİ'lere sağlanacak finansman desteğini açıkladı. Tarımdan turizme birçok alanda yatırımcıya sunulacak teşviklerin anlatıldığı toplantıda, büyükbaş hayvancılık, termal turizm, bal üretimi ve su ürünleri yatırımları öne çıktı.
10.04.2026
22:00
Genç`te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Genç'te Umre Ödüllü Siyer Sınavında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen 'O'nu Oku, O'nu Yaşa' temalı umre ödüllü siyer sınavında Genç ilçesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri, okullarda ve il merkezinde gerçekleştirilen programlarla takdim edildi.
10.04.2026
21:58
Bingöl`de
Bingöl'de 'İdam Yasası' Tepkisi: Kudüs, Aksa ve Filistin İçin Ortak Çağrı
Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi, Cuma namazı sonrası Kent Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması düzenleyerek İsrail'in Filistinli tutsaklara yönelik idam kararına tepki gösterdi. Açıklamada, Filistin halkına destek çağrısı yapılırken, Filistinli esirler için uluslararası topluma çağrıda bulunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın