KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Nisan 2026 Cuma
°C

Organize sanayi bölgesi toplantısı

Organize Sanayi Bölgesi konulu toplantı dün Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Organize sanayi bölgesi toplantısı
23 EKİM 2008 PERŞEMBE 10:58
0
1208
0
AA aa
VALİ İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında yapılan toplantıya milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Burhan Seçkin, İl Ticaret ve Sanayi Müdürü Yusuf Arslan, bazı kurum amirleri ve müteşebbislerin katıldığı bildirildi. Valilik İl Basın Müdürlüğü'nden yapılan  açıklamada, toplantıda OSB ile ilgili plan  ve çalışmaların ele alındığı ve sorunların masaya yatırıldığı belirtildi.



OSB BİNGÖL İÇİN ÖNEMLİ
Toplantıda konuşan milletvekilleri  Yılmaz, Coşkun ve Ataoğlu, OSB'nin Bingöl için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek bu alandaki çalışmaları her zaman destekleyeceklerini ifade ettiler.
Milletvekili Cevdet Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, "Bingöl için büyük önem taşıyan OSB konusunda üzerimize düşen her türlü desteği sağlayacağız. OSB için 500 bin YTL ek ödenek çıkaran Sayın Bakanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Milletvekili Yusuf Coşkun,  girişimlerinden dolayı teşekkür ettiği  yatırımcılara çağrıda bulunarak "Yatırım yapın, korkmayın, gelecek sizin olacaktır. Hükümetimiz her alanda yatırımcılarımıza yardımcı olmaktadır. Her zaman yatırımcının yanında olacağız" dedi. Milletvekili Kazım Ataoğlu,  konuşmasında OSB'nin önemine vurgu yaparak "Bingöl için büyük önem taşıyan OSB, ekonomik kalkınmaya büyük katkı sağlayacaktır. Bu konuda Vali beye her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Toplantıda konuşan müteşebbisler de OSB'deki eksikliklerin giderilmesi gerektiğini dile  getirerek inşaat sezonunun bitmek üzere olmasından dolayı plan çalışmalarının yapılmasını ve inşaat çalışmalarının da ilkbaharda başlatılmasının daha uygun olacağını ifade ettiler.



İNŞAATI İLKBAHARDA BAŞLAYACAK
Vali İrfan Balkanlıoğlu, "37 işyerinden oluşan OSB'nin biran evvel faaliyete  geçmesi hem ilimiz hem de bölge ekonomisi için büyük önem arzediyor. Gerekli desteği her zaman sağlayacağız. Bu toplantıda inşaata başlama tarihi konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Plan işleri şimdi yapılacak ve ilkbaharda inşaat çalışmalarına başlanacak" dedi.  



BİNGÖL GAZETESİ
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.04.2026
20:16
Bingöl`de Çiftçiye 102 Milyon TL`lik Yem Desteği
Bingöl'de Çiftçiye 102 Milyon TL'lik Yem Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı tarımsal destek ödemeleri kapsamında 6 bin 41 çiftçiye toplam 102 milyon 615 bin TL'nin üzerinde destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.
17.04.2026
19:51
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bayırlı Köyü grup yoluna düşen dev kaya bir ayı aşkın süredir kaldırılmadı. Yağışlarla birlikte yola biriken taşlar ulaşımı zorlaştırırken, vatandaşlar yetkililere 'Acil müdahale' çağrısı yaptı.
17.04.2026
19:27
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl çevrelerinde cumartesi sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.
17.04.2026
18:31
Bingöl`de şüpheli adrese jandarma baskını!
Bingöl'de şüpheli adrese jandarma baskını!
Bingöl'ün Karlıova ilçesi kırsalında jandarma ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda silah ve mühimmatlar ele geçirildi.
17.04.2026
01:05
Hafız Kal Yarışması`nda Bölge Birincisi Bingöl`den
Hafız Kal Yarışması'nda Bölge Birincisi Bingöl'den
Hafızlar; Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma, tecvid ve tilavet alanlarındaki yetkinliklerini sergiledi. Yarışmada Bingöl'ü temsil eden Şeyma Bozaba bölge birincisi oldu.
16.04.2026
23:04
12 Bingölspor`un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor'un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor Kulübü, ülke genelinde yaşanan ve derin üzüntüye yol açan olaylar nedeniyle planlanan şampiyonluk kutlamalarının tamamının iptal edildiğini açıkladı. Kulüp, şampiyonluğu yalnızca maç sonrası düzenlenecek kupa töreniyle sade bir şekilde kutlayacağını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın