KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ocak 2026 Salı
°C

Orgeneral başbuğ, bingöl'de

Bingöl'ü ziyaret eden Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ: "Gönül huzuruyla bölgeden ayrılıyoruz"

Orgeneral başbuğ, bingöl`de
09 EKİM 2006 PAZARTESİ 12:27
0
1363
0
AA aa
Anadolu turuna çıkan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ, terörle mücadelede önemli yer alan illere yaptığıgezinin ardından, "Gönül huzuru ile bölgeden ayrılıyoruz'' dedi.
Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Başbuğ, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner ve Birinci Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman Bingöl'e geldi. Vali Vehbi Avuç tarafından resmi törenle karşılanan Başbuğ, Valilik ziyaret defterini imzaladı.
Valilik makamına geçen Başbuğ, burada Vali Avuç ve diğer komutanlarda 45 dakika basına kapalı görüştü. Görüşmenin ardından, daha önce Bingöl'de görev yapan valilerin fotoğraflarını inceledi.
Orgeneral Başbuğ, Valilik önünde ziyaretinin amacı hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamasında terörle mücadele önemli yer tutan illeri gezdiğini hatırlatan Başbuğ, bölgeden huzur içinde ayrıldığını söyledi. Orgeneral Başbuğ, şunları söyledi: "Terörle mücadelede önem arz eden illeri dolaşıyoruz. Bingöl 10. il. Bundan 20 gün önce Van, Hakkâri, Şırnak ve Siirt'te birinci turu tamamladık. Bu ikinci gezimiz Diyarbakır, Batman, Mardin, Tunceli ve bugün de Bingöl'deyiz. Terörle mücadelede önemli yer alan bu illerdeki birliklerimiz gördük, Valilerimizle görüştük. Yapılan görüşmelerin ardından gönül huzuruyla bölgeden ayrılıyoruz."
Olağanüstü Güvenlik
Komutanların Bingöl ziyareti öncesi olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Komutanların geçiş güzergâhındaki yüksek binaların çatısına keskin nişancılar yerleştirildi. Şehrin en işlek yeri olan Genç Caddesi, Dörtyol ve PTT Kavşağı arasındaki bölüm güvenlik nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bingöl'deki incelemelerini tamamlayan komutanlar, Helikopter ile Elazğı'a gitti.

Bingöl Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
12.01.2026
15:08
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yayında, hayırsever vatandaşların yoğun desteğiyle 550 bin TL bağış toplandı.
12.01.2026
14:56
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
12.01.2026
14:50
Bingöl`de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de kar ve buzlanmadan dolayı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
12.01.2026
14:40
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran`daki protestoların başarı şansı var mı?
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran'daki protestoların başarı şansı var mı?
Bingöllü Bürokrat ve Yazar Muhammed Berdibek tarafından kaleme alınan 'Mehdi'den Önce, Devrimden Sonra: İran' eseri gündemdeki yerini korurken Berdibek, canlı yayında günlerdir süren protestoların başarıya ulaşma şansının olup olmadığını değerlendirdi.
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın