KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2025 Cuma
°C

Orman genel müdürlüğü bingöl'e düşman

CHP İl Başkanı Kayaoğlu, AKP’nin iktidara gelmesiyle birlikte Orman Genel Müdürlüğü’nün açıkça Bingöl’e husumet ve kin gütmekte olduğunu iddia etti.

Orman genel müdürlüğü bingöl`e düşman
10 NİSAN 2009 CUMA 21:02
0
1365
0
AA aa
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mesut Kayaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) iktidara gelmesiyle Orman Genel Müdürlüğü’nün açıkça Bingöl’e husumet ve kin gütmekte olduğunu belirtti.
CHP İl Başkanı Mesut Kayaoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Gazetelerden okuduğumuz kadarıyla OR-KÖY Müdürlüğü Bingöl’de 4 köyde 245 aileye güneş enerjisi kurmak için kredi verecekmiş. AKP iktidara geldikten sonra Orman Genel Müdürlüğü açıkça Bingöl’e husumet ve kin gütmektedir. Önce topraklarının yüzde 30’u ormanlarla kaplı olan ilimizin Orman Müdürlüğünü kapattılar. Bu yılda, 243’ünden 156’sı orman köyü olan Bingöl’de sadece 4 köye güneş enerjisi kredisi vermek adeta Bingöl halkıyla alay etmek demektir. Sayın Vekillerimizi göreve çağırıyoruz. OR-KÖY Genel Müdürlüğüyle derhal irtibata geçip hiç olmazsa bu komik rakamı arttırmaya çalışmalılar. En azından az da olsa görevlerini yerine getirmiş olurlar. Ayrıca Orman Bakanının Bingöl ile alıp veremediği nedir, bunun hesabını da sormalılar” ifadelerine yer verildi.
 


Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2025
23:50
TOKİ Bingöl`de konut ve işyeri satacak
TOKİ Bingöl'de konut ve işyeri satacak
TOKİ Başkanlığı, Bingöl merkez Kültür TOKİ'deki 165 konut ve 150 işyerinin satışını duyurdu. Vadeli, açık arttırma ile satılacak konut ve işyerlerinde yüzde 25 peşinat istenecek. Vade oranı ise 60 ay olacak. Taksit tutarlarını görenler ise şokta!
19.06.2025
18:40
Bingöl`de aranan 103 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 103 şüpheli yakalandı
Bingöl'de güvenlik güçleri tarafından son 2 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, aranan 103 şüpheli yakalandı.
19.06.2025
18:14
Bingöl`de en çok ölüm bu sebepten!
Bingöl'de en çok ölüm bu sebepten!
Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılına ilişkin ölüm ve ölüm nedeni istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de 2024 yılında yaşanan ölüm sayısı bir önceki yıla göre artarken, en çok ölümün yaşandığı hastalıklar ise şöyle sıralandı;
19.06.2025
17:35
Bingöl`ü onlar temsil edecek!
Bingöl'ü onlar temsil edecek!
Bingöl'de kurumlararası masatenisinde kupanın sahipleri belli oldu. Yoğun katılım sağlanan yarışmada dereceye giren takımlar, Antalya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında Bingöl'ü temsil edecekler. İl Temsilcisi Atalay, emeği geçen ve katılımcılara teşekkür etti.
19.06.2025
17:02
Bingöl`de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
19.06.2025
16:47
Bingöl`de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Bingöl'de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Keneyle biyolojik mücadele kapsamında doğaya salınan keklik ve sülünlerin korunması için salım yapılan alanlar 3 yıl süreyle ava kapatılacak. Bingöl'de bu yıl salım yapılacak alan belli oldu. Yasa dışı avcılık durumunda ağır para cezaları uygulanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın