KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ocak 2026 Perşembe
°C

Ormangören: 'Sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkili erişim sağlanmalı'

DEM Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, beraberindeki parti heyetiyle Solhan Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette, doktor eksiklikleri, randevu sorunları ve hizmet kalitesinin artırılması gibi konular ele alındı.

Ormangören:
21 EKİM 2025 SALI 15:58
0
1557
2
AA aa

DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, beraberinde DEM Parti Solhan İlçe Eşbaşkanı Abdurahim İncedursun, ilçe ve il yönetimi ile birlikte Solhan Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Ziyarette, hastaların sağlık durumları hakkında bilgi alınırken, hastanenin mevcut durumu ve hizmet kapasitesi de değerlendirildi.

Hastane Başhekimi Kenan Korkmaz ile yapılan görüşmede, sağlık hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, doktor eksiklerinin giderilmesi ve hastaların randevu sisteminde yaşadığı sorunların çözülmesi gibi konular ele alındı.

Görüşmede ayrıca, toplumun sağlık alanındaki beklentilerinin karşılanması ve hastaların daha hızlı ve kaliteli hizmet alabilmesi için yapılabilecek iyileştirmeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, hastanede tedavi gören tüm hastalara acil şifalar dileyerek, “Halkımızın sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkili erişimi bizim için öncelikli bir konudur. Bu ziyaretimiz, hem vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde görmek hem de sağlık kurumlarımızın desteklenmesi açısından büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Ormangören, ayrıca hastane yönetimi ve çalışanlarına nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederek, “Sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde vatandaşlarımızın yaşam kalitesi artmaktadır. Bu emeklerin desteklenmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116503)
22 Ekim 2025 Çarşamba 20:53
Umutsuz olmamak lazım oturup şikayet etmek yerine çabalamak daha evladır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116481)
22 Ekim 2025 Çarşamba 08:40
Dünyanın en iyi tabiplerini ve eğitimcilerini getirseniz (Genelleme yapmayayım. işini adam gibi yapanlar hariç) ne sağlıkta bir gelişme olur ne eğitimde. sebebini soracak olursanız. bu iki kesimde mesleğini icra etmiyorlar. sadece paraya odaklı iki kesim
28.01.2026
22:30
Bingöl Üniversitesi`nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde Akıllı Tarım 4.0 için yol haritası belirlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Akıllı Tarım 4.0 ve Tarımsal Ar-Ge Politikası Toplantısı'nda, tarım ve hayvancılıkta dijitalleşme, akıllı üretim sistemleri ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak yenilikçi projeler ele alındı.
28.01.2026
22:29
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 866 gram kubar esrar ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
28.01.2026
22:29
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi Kalkınma Ajansları Yerel Kalkınma İçin Buluştu
DAP Bölgesi'nde yer alan kalkınma ajansları, 'Yerel Kalkınma Hamlesi' vizyonu doğrultusunda iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Erzurum'da bir araya geldi. Toplantıya Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 15 ilden kalkınma ajansı temsilcileri katıldı.
28.01.2026
22:27
Karlıova`da besicilerin zorlu kış mesaisi
Karlıova'da besicilerin zorlu kış mesaisi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan ağır kış şartları, besicilerin günlük yaşamını zorlaştırmaya devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklara rağmen hayvanlarını ayakta tutmaya çalışan besiciler, zorlu bir mesai yürütüyor.
28.01.2026
02:41
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve otopark sorunu nedeniyle tepki çeken krizlerin yaşandığı Hesarek Kayak Merkezi'ndeki sıkıntıları gidermek için harekete geçen Bingöl Valiliği, özel kepçe kiralayarak kar temizleme çalışmalarını başlattı.
28.01.2026
02:39
Vali Çelik`ten depreme karşı bilinç vurgusu!
Vali Çelik'ten depreme karşı bilinç vurgusu!
AFAD İl Müdürlüğü'ndeki inceleme ve aldığı brifing sonrası açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, depreme karşı hazırlık ve doğru yapılaşmanın önemine dikkat çekti. Vali Çelik; 'Bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz; ancak bunu bilinçli, tedbirli ve akılcı şekilde yapmak zorundayız.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın