KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2026 Salı
°C

Otogar hizmete açıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'nca 26 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilen 27 otobüs peronlu şehirlerarası terminal hizmete açıldı.

Otogar hizmete açıldı
19 ARALIK 2017 SALI 21:48
7
5070
0
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Üniversitesi Rektörü İbrahim Çapak, yapımı tamamlanarak hizmete sunulan şehirlerarası otobüs terminalinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Yücel Barakazi, projedeki birtakım sıkıntılar nedeniyle otogarın gecikmeli olarak hizmet vermeye başladığını söyledi.

Yeni otogarın kente yakışır nitelikte modern bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Barakazi; “Bugün itibariyle terminalimiz hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 1 yıldır ihalemizi yapmış olmamıza rağmen gerek projedeki eksiklikler gerekse buradaki imalatlardaki sorunlar nedeniyle 1 yıldır işletme sahiplerini bekletmek zorunda kaldık. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Ana hatlarıyla eksiklikler giderildi ancak bundan sonraki süreçte de birtakım eksiklikler çıkacaktır. Bu eksiklikleri de gidereceğiz” şeklinde konuştu.

26.500 metrekarelik yeni otogar, 27 otobüs peronu, 172 araçlık otopark, sosyal donatılar alanları, şoför dinlenme odası, yolcu bekleme holü, bilet satış reyonları, araç bakım istasyonları, zabıta kontrol noktası, bay ve bayan mescit, çocuk bakım odası, emanet odası, polis ofisi ve revirden oluşuyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.09.2026
02:27
Baraç:
Baraç: 'Bingöl'ün geleceği 4 bin kişilik cezaeviyle kurulmaz'
İktidarın kamu yatırımlarını siyasi başarı olarak sunmasına tepki gösteren DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl'ün iş, üretim ve istihdam sağlayacak kalıcı yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek 4 bin kişilik cezaevi projesini, 'Bingöl'ün kalkınma modeli bu mu olacak?' sözleriyle eleştirdi.
01.09.2026
02:25
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Motorine 3,60 liralık vergi zammı!
Eylül ayıyla birlikte motorinde yeni vergi artışı pompaya yansıdı. Zamla birlikte Bingöl'de de akaryakıt fiyatları yeniden tırmanışa geçti; sürücüleri önümüzdeki günlerde yeni bir tablo bekliyor.
01.09.2026
02:24
Bingöl`de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ağaç kovuğundan kilo kilo doğal bal çıktı!
Bingöl'de ormanlık alanda inceleme yapan Hüseyin Anacur ve Cemal Anacur, bir ağacın kovuğuna giren arıları fark etti. Kovuktan çıkarılan kilo kilo doğal balın görüntüsü dikkat çekerken, Anacur o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
01.09.2026
02:23
335 STK`dan ortak çağrı:
335 STK'dan ortak çağrı: 'Karma eğitim tek seçenek olmasın'
81 ilden 335 sivil toplum kuruluşu, karma eğitimin kaldırılmasını değil, kız ve erkek okullarının da ailelere seçenek olarak sunulmasını istedi. Çağrıya Bingöl'den de 9 sivil toplum kuruluşu destek verdi. Ortak açıklamada, 'Karma eğitim kaldırılsın demiyoruz; tek seçenek olarak dayatılmasın diyoruz' ifadeleri kullanıldı.
01.09.2026
02:22
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılan paniği!
Cami bahçesinde yılanı gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yılanı kontrollü şekilde yakaladı.
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın