KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2026 Pazar
°C

Otogarda yolcu kapma gerginliği

Bingöl şehirlerarası otogarında dün başlayan gerginlik sürüyor. Otogar, araç giriş ve çıkışlarına kapatıldı. Otogarda çıkan kavgada bir vatandaş ağır yaralandı.

Otogarda yolcu kapma gerginliği
27 TEMMUZ 2012 CUMA 06:19
0
4947
1
AA aa

Elazığ ve Diyarbakır seferi yapan seyahat acenteleri çalışanları, VİP taksilerin ruhsatsız çalıştığını ve belediyenin de buna göz yumduğunu, ayrıca dünde bir arkadaşlarının bıçakla yaralandığı gerekçesiyle Bingöl şehirlerarası otogarını araç giriş ve çıkışlarına kapattı.

Yolcu kapma yüzünden çıktığı belirtilen kavgada, M. Rıza Aran karşı firmada çalışan bir şahıs tarafından bıçaklanarak ağır yaralanırken, olayda birçok şahsın çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandıkları öğrenildi.

Ağır yaralanan M. Rıza Aran 112 sağlık ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Aran'ın ameliyata alındığı ve yoğun bakımda durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Bu konuyu defalarca ilgili mercilere bildirdiklerini ve Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay'a da sorunu aktardıklarına rağmen sonuç alamadıklarını belirten Star Bingöl, Özlem Bingöl, Öz Bingöl ve Bingöl Birlik kooperatif üyeleri, sorunlarının çözüme kavuşturuluncaya kadar eylemlerine devam edeceklerini açıkladılar.

Belediyeyi görevini yapmamakla suçlayan otobüsçüler, "Belediye ve yetkililer görevini yapana kadar otogarı araç giriş ve çıkışlara kapatmaya devam edeceğiz" dediler.

Bu sorunun burada çözülmediği takdirde eylemlerinin devam edeceğini belirten otobüsçüler, yetkili mercilere acil çözüm çağrısında bulunarak: “buradayız gelin bu sorunu çözün" dediler. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildiği ve gergin bekleyişin devam ettiği öğrenildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sezer sezer (@Misafir_9012)
27 Temmuz 2012 Cuma 14:28
bence otobüscüler yalan soluyor baktılar butun hepsi vipe gidiyor bole bı yalan uydurdular ole bısı olsa bence beledıye asla goz yumöazdı ayrıca vip taxsilenn yolculuk yaptım cok ıyı hızmet verıyolr ve musterılerınede saygılılar
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın